Riccardo Tisci geeft toe dat hij en Kanye hard hebben gewerkt om de stijl van Kim Kardashian te transformeren

 
Anonim

door Jasmine Garnsworthy

67 aandelen

4 jaar geleden

Foto: Wenn

Het lijkt erop dat Kim Kardashian 's manier om stijl te creëren het sterrendom eigenlijk kan lijken op een modesprookje - of op zijn minst de winkelscène in' Pretty Woman '. Volgens een candid interview met Givenchy gaf creative director van Givenchy, Riccardo Tisci, toe dat de modegroep allesbehalve miste. reality-sterretje - misschien wel de beroemdste vrouw in de modewereld - toen Kanye haar begon te introduceren in de stijlscene. Kim's recente Vogue- cover is het bewijs dat de tabellen sindsdien enorm zijn veranderd.

Tisci zegt dat hij Kim heeft leren kennen, en tussen zijn inspanningen en die van Kanye in, kon het paar Kim's reality-tv-garderobe-extreme make-overstijl verfraaien. "Ze is een lieve meid, " zei Tisci, en voegde eraan toe: "Kanye en ik, we hebben het samen gedaan

.

In het begin ontmoette ik haar vanwege mijn respect voor Kanye, en toen hield ik veel van haar en werden we vrienden. '

Iedereen denkt dat dit klinkt als een hedendaagse hervertelling van 'Clueless', met Kanye en Riccardo die Cher en Dionne spelen met Kim's Tai?

MEER: Hier is wat Kim Kardashian ontmoet, echt leuk is

Net als de goedhartige Cher, geeft Tisci toe: "Het kon me niet schelen wat mensen van Kim dachten. Ik ben hierdoor omgekomen. Maar dat kon me niet schelen. Dat is een vriend, zie je. '

Misschien heeft hij in het begin wat speling opgevangen, maar de vriendschap heeft zijn vruchten afgeworpen voor de baas van Givenchy, die werd gevraagd om de trouwjurk van Kardashian te ontwerpen. Dankzij een complete stijl 180, heeft Kim's officieel haar status als een bonafide modemeisje weten te veroveren en is nu de beroemdheid die ontwerpers het liefst willen kleden - en ze heeft zelfs de Vogue- hoes om het te bewijzen.

Het interview van Tisci is slechts een paar dagen nadat Kanye aan Style.com heeft toegegeven dat hij modevrienden verloor vanwege Kim kwijtgeraakt: "En alle relaties, de ietwat vrienden die ik enigszins had opgebouwd, keerde haar en mij volledig de rug toe . Ze hadden al een rug naar haar toe en nu keerde ze het naar me toe, 'zei Kanye.

Nou, je hebt ze Kimye laten zien.

Ga naar Details om het volledige interview met Riccardo Tisci te lezen.