Verheugen! Barneys Warehouse Sale lanceert zijn eigen kortingenwebsite

 
Anonim

door Liz Doupnik 6 jaar geleden

De Barneys Warehouse-verkoop was ooit gelijkgesteld aan lange rijen, koortsachtig winkelen en natuurlijk waanzinnig geprijsde designerstukken. Deze maandag kunnen we afzien van de laatste nieuwe onderneming van Barneys, de permanente magazijnwebsite: Barneyswarehouse.com.

Volgens WWD wordt merchandise die op de site wordt verkocht tot 75% korting op de oorspronkelijke prijs. De eerste poging van de luxe winkelier om het online onderdeel van de verkoop te lanceren deed het ongelooflijk goed, vertelde Daniella Vitale, hoofdkoopman en executive vice-president van Barneys. "Om synergieën tussen full-line klanten te zien en het aantal dat terugkwam [

.

] de klant winkelt allebei. "

En wie kan hen de schuld geven? Het kunnen vinden van gezellige stukken voor een fractie van het oorspronkelijke prijskaartje is genoeg om klanten aan te moedigen om terug te keren. Dit is misschien niet het laatste digitale debuut voor een andere uitbarsting van Barneys. Vitale laat zien dat thuis en schoonheid mogelijk in de toekomst een eigen aanwezigheid op het web krijgen.