De Quick-and-Dirty Foam Roller Workout

 
Anonim

door Nikki Brown 3 maanden geleden

Foto: Allison Kahler / STYLECASTER.

Hoeveel van ons hebben een schuimroller die stof verzamelt in de hoek van onze slaapkamer? Het is verreweg een van de meest veelzijdige trainingshulpmiddelen, maar het blijft een van de meest onderbenutte. Door zijn vorm kunnen we verschillende dingen doen, van het masseren van spierknikken tot het bevorderen van flexibiliteit, maar wat we het leuk vinden om het voor de meesten te gebruiken, is een rustige maar toch effectieve workout, bijna overal. Het grootste voordeel van het opnemen van een schuimroller in uw wekelijkse routine is dat het u dwingt uw eigen lichaamsgewicht te gebruiken als een versteviger, in plaats van te vertrouwen op zware machines in de sportschool.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dromen zijn vaak het diepst als ze de meest gekke lijken #nicolewinhoffer #nwmethod - - - #nwchurch #fitnessartist #einstein #inspiration #gym #gymlife #positivevibesonly #workoutmotivation #mylifestyle #fitspiration #fitgirl #dancer #dancelife #fitnessgirl #inspirationalquote

Een bericht gedeeld door Nicole E Winhoffer (@nicolewinhoffer) op

Niemand weet dit beter dan de bekende fitnessexpert Nicole Winhoffer. Haar beroemde "NW" -methode vereist een energierijke, repetitieve beweging en een schuimroller is het enige hulpmiddel dat deze filosofie niet belemmert wanneer het in een training wordt verwerkt. Verderop deelt ze vier snelle bewegingen die kunnen worden uitgevoerd voor de duur van respectievelijk een liedje van drie tot vier minuten. En vergeet niet te hydrateren!

Allison Kahler / STYLECASTER.

Houd de schuimroller aan beide kanten vast met de armen recht voor je borst. Dan buig je je knieën zodat je in een gekraste positie zit. Draai vervolgens de schuimroller van rechts naar links, zodat uw handen verticaal staan. Deze beweging is goed voor de buikspieren, de armen en de binnenkant van de dijen.

Allison Kahler / STYLECASTER.

Ga rechtop staan ​​en pak de schuimroller achter je vast. Palmen moeten naar beneden wijzen. Dat opent de rug, om alle uren te compenseren die we voorovergebogen doorbrengen op een computer of op onze telefoons. Je opent ook je borstkas en je kunt je nek weer voelen. Til de armen omhoog en omhoog in een pulserende beweging. Je kunt ook rechts en links gaan.

MEER: De snelle en vuile workout voor Yoga-nieuwelingen

Allison Kahler / STYLECASTER.

Plaats jezelf op de grond alsof je je klaarmaakt om te kruipen. Beide handen moeten evenwijdig aan elkaar en iets voor u zijn. Neem de schuimroller en manchet het tussen het kuitbeen en de hamstrings. Til het been op en neer, pulserend op en neer. Bij deze stap draait alles om stabiliteit en balans.

Allison Kahler / STYLECASTER.

Ga op de grond zitten met de benen op heupbreedte van elkaar. Plaats de schuimroller tussen de voeten. Leun achterover in je armen, met ellebogen naar achteren gericht. Knijp en grijp de binnenkant van de dijen (en Kegels!) Terwijl je de benen rechtrekt en buig om ze weer naar binnen te trekken. Blijf dit doen op een iets hogere snelheid.