Bewijs dat Pinterest wordt geregeerd door mode Freaks zoals wij [foto]

 
Anonim

door Susie G 6 jaar geleden

Wie houdt er niet van een goede infograph om je week goed te beginnen? Ik weet het zeker dat ik het doe!

Daarom ben ik blij dat een e-mail van een massabureau me naar een van deze slechte jongens heeft gestuurd die zich maar op één ding hoeft te concentreren: Pinterest . Inmiddels weet ik zeker dat je al van Pinterest gehoord hebt en dat het de nieuwste "It" sociale media-website is om tegenwoordig te zijn (of als je niet weet waar we het over hebben, dan wil je misschien bekijk een kleine gids die we eerder een tijdje terug maakten).

Hoewel we hebben gemerkt dat er op deze populaire site ontzettend veel modefanaten zoals wijzelf zijn, bewijst een nieuw onderzoek dat is gecompileerd in een color-blocked infograph van de mensen bij TAMBA (een social media marketing en digitaal reclamebureau in het Verenigd Koninkrijk) eigenlijk dat Pinterest inderdaad kruipt van collega-mode-fangirls (en jongens).

Omdat de originele infograph zo groot was, moesten we hem in twee delen splitsen, maar hopelijk zou je nog drie belangrijke take-aways uit de afbeelding moeten opmerken.

Nummer # 3-merk op Pinterest is de immer stijlvolle Bergdorf Goodman

Het warenhuis van New York heeft zijn sociale mediaspel op slot gezet, omdat het merk erin slaagt om actief te blijven op sociale media-fronten zoals Pinterest, Twitter en Instagram. Met andere woorden, ze blijven mode, stijl en serieuze schoenrubriek op een 24/7 basis duwen waar mensen gewoon geen genoeg van kunnen krijgen.

Een grote meerderheid van Pinterest-gebruikers zijn vrouwen tussen de 25 en 54 jaar oud

Ok, niet om alle stereotypen te krijgen en feministen daarbuiten van streek te maken, maar voordat ik via de homepage van de site inlog op mijn Pinterest-account, is het 99% van de tijd bedekt met afbeeldingen van eten, woondecoratie, architectuur, schetsen en kunst, kleding, schoonheidsshots en pluizige kleine dieren. Het is bijna alsof Pinterest het onofficiële online community-fanforum van Lifetime is - gewoon zeggen.

Het nummer # Pinterest interessegebied is "Fashion Designers & Collections"

Dit is absoluut de grote kicker in het stel. Mensen op Pinterest lijken tegenwoordig dol te zijn op catwalkfoto's of afbeeldingen van fotoshoots die door ontwerpers zijn gemaakt. En nu hebben we eindelijk de cijfers en de infograph om het te bewijzen!

Ben jij op Pinterest? Laat ons weten wat je favoriete speldjes zijn door hieronder een reactie achter te laten!