Princess Kate's Royal Wedding Look

 
Anonim

door Megan McIntyre 8 jaar geleden

Foto's: © Getty Images

Na maanden van speculatie en obsessies, gebeurde het eindelijk - The Royal Wedding! Prins William en Kate Middleton hebben vanochtend de knoop doorgehakt, tot grote vreugde van de hele Britse bevolking en de meeste Amerikanen.

Probeer de bruidslook van Princess Kate!

De bruid droeg een ivoren kanten jurk ontworpen door Alexander McQueen ontwerper Sarah Burton. De jurk, die was bedekt met appliqué met bloemenmotief, was genaaid door de Koninklijke School voor Handwerken. De bloemmotieven werden met de hand gesneden uit Chantilly-kant en bewerkt op ivoorkleurige zijden tule.

De jurk met V-hals heeft een kanten overlay met lange mouwen, een aansluitend lijfje en een volle, subtiel geplooide rok. Haar trein was, in tegenstelling tot de moeizame 40 yard van prinses Diana, een relatief ingetogen acht meter.

De speculatie was dat Kate haar glanzende kastanjebruine lokken zou dragen, en ze stelde niet teleur. Om haar mooie jurk af te maken, was Kate's haar losjes aan de voorkant vastgespeld, met zachte, vloeiende krullen in de rug.

Kate's make-up werd natuurlijk en zacht gehouden, met een rode wang, stoffige rozenlip en haar kenmerkend gedefinieerd oog.

Bekijk onze Top 10 Celebrity-Inspired Wedding Hairstyles

Een Cartier tiara, in bruikleen van de koningin, werd voorzichtig op haar hoofd geplaatst en een eenvoudige sluier met kanten randen maakte het geheel af. Haar oorbellen waren een geschenk van haar ouders en werden geïnspireerd door het gloednieuwe familiewapen van haar familie, met eikels.

Gasten op de bruiloft inbegrepen Sir Elton John, die een van de goede vrienden van prinses Diana was; David en Victoria Beckham; Guy Ritchie, Madonna's ex-man, zanger Joss Stone en fotograaf Mario Testino.

Kate en William waren ook begaafd met nieuwe koninklijke titels door de koningin: hertog en hertogin van Cambridge. We houden van prinses Kate beter!


Probeer de bruidslook van Princess Kate in de Makeover Studio!