Prince's Best Cameos inclusief spots op 'New Girl' en 'Muppets Tonight'

 
Anonim

door Bibi Deitz 3 jaar geleden

Wenn

Prince had zo'n etherische en magische aanwezigheid dat het leek alsof hij gemaakt was voor het podium, gloeiend in elke uitvoering alsof hij zijn eigen licht uitzond. Dus moest hij natuurlijk een beetje van zijn glans aan de grote en kleine schermen lenen, die door de jaren heen opduiken in verschillende tv-shows en films. Misschien was zijn beroemdste cameo zijn 1997 Muppets verschijning, waarop hij ideeën schreef voor liedjes in een café ("Ik kan ze overal krijgen", zei hij), zong zijn kinderliedje "Starfish and Coffee" en leverde een pitch- perfect afstemmen op beren.

Meest recent verscheen Prince op New Girl, wat veruit de beste aflevering van de serie was. Er is veel gebeurd in deze aflevering, die je eens kunt bekijken wanneer je klaar bent met het opnieuw bekijken van alle beste Prins-uitvoeringen ooit, maar het beste was toen Prince opdook en zichzelf voorstelde, en Jess ( Zooey Deschanel ) en Nick ( Jake Johnson ) verloor het. En Nick viel flauw. Dit is waarschijnlijk een vrij nauwkeurige weergave van wat de meesten van ons zouden hebben gedaan als Prince langs zou komen en hallo IRL had gezegd.

Je kunt altijd Purple Rain of Graffiti Bridge bekijken, maar vergeet zeker niet dat Prince in 1986 schitterde in Under the Cherry Moon (technisch gezien geen cameo, maar wat dan ook). Als je dit op de een of andere manier hebt gemist, hoef je alleen maar te weten dat Kristin Scott Thomas, die een snobistische trustfund baby speelt, een soort doelwit is voor Prince, die rond de Rivera prijst om haar geld te krijgen en verliefd wordt. Goddelijk, op de meest campiest mogelijke manier.