Pretty maakt alsjeblieft poetsmiddelen speciaal voor jou

 
Anonim

door Danielle Pistono 6 jaar geleden

Heeft u moeite om aan partijgunsten te denken voor uw volgende fondsenwerving, vrijgezellenfeest, baby- of bruidsdouche? Pretty Please heeft de perfecte oplossing. Dit op maat gemaakte nagellakbedrijf stelt u in staat om uw eigen kleur te kiezen en het zelfs zelf te noemen! Welk meisje houdt niet van nagellak, en er een op maat laten maken is een voor de hand liggende keuze voor een cadeau voor een meisjesgebeurtenis.

In plaats van het geslacht van uw baby met ballonnen aan te kondigen, waarom zou u dan niet roze of blauwe nagellakken aan uw gasten geven? U kunt een set bestellen voor uw bruidsmeisjes, zodat ze allemaal nagels hebben die passen bij uw bruidskleuren. Deze kunnen zelfs geweldig werken voor rekrutering rekrutering: bestel een kleur die overeenkomt met de kleuren van je studentenvereniging, zodat al je zusters aangepaste nagels hebben. Bovendien kun je de naam aanpassen aan je hoofdstuk. Pretty Please biedt drie verschillende collecties: Berry Blast, Colour Pop en Perfectly Pastel, die elk vier tinten hebben. De kleuren variëren van diep pruim tot neon geel.

Pretty Alsjeblieft poetsmiddelen zijn beschikbaar voor $ 7 per fles. De minimale bestelling is zes flessen in dezelfde kleur en label. Voor grotere bestellingen kunt u een korting van 5% tot 25% krijgen, afhankelijk van hoe groot uw bestelling is.

De website van Pretty Please zal eind juli officieel worden gelanceerd, maar als je niet kunt wachten tot die tijd om een ​​bestelling te plaatsen, kun je ze hier nog steeds plaatsen.

De gedachte om een ​​nagellak op maat te krijgen klinkt voor ons behoorlijk verbluffend en we kunnen niet stoppen met het bedenken van gelegenheden waar deze lakken voor zouden kunnen werken. Zou je Pretty Please willen uitproberen? Laat ons weten wat je denkt in de reacties hieronder!