Plus-size model Robyn Lawley: 'De mode-industrie begint nu alle maten te omvatten'

 
Anonim

door Meghan Blalock 5 jaar geleden

Plus-size model en knock-out schoonheid Robyn Lawley is al heel lang openhartig over haar mening over de model- en mode-industrie als geheel. Ze was zo behendig genoeg om de ontwerpers de schuld te geven van de ongezonde obsessie van de modewereld met de dunheid, grotendeels als gevolg van hun weigering om monsteromvang te produceren in iets groter dan een 0 of 2.

"Ik denk dat het op dit moment erg goed gaat", onthulde Robyn (met de buitengewoon chique nieuwe plus-maatlijn van Isabel Toledo voor Lane Bryant ) aan StyleCaster tijdens het evenement. "Zoveel van mijn vrienden doen zulke verbazingwekkende dingen; mijn vriend Candice [Huffine] was net in American Vogue. Het beweegt absoluut in de goede richting. Ik krijg nu normaal recht werk, wat geweldig is. Dat is wat we vanaf het begin wilden. Ik denk dat het echt verschuift; ze beginnen nu alle maten op te nemen. Vooral met meisjes als Kate Upton. "

"Monsterformaten zijn alleen ontworpen voor de landingsbaan, en [ontwerpers] houden zich daar dan ook mee bezig, " bekende Robyn. "Dat is de laatste grens voor het opnemen van verschillende formaten. Dat spijt me, want als ik een jurk ga kiezen, zijn de maten allemaal een 0 of een 2, en ik heb zoiets van, 'Ik kan niet in een van deze jurken stappen!' "

Ongeacht haar grootte (of wat dan ook, echt waar), dit is een mooie, intelligente vrouw die niet bang is om haar gedachten te uiten. Veel respect, Robyn!

Voor meer informatie over hoe je een bijdrage kunt leveren aan de oorzaken die de ASPCA ondersteunt, ga je naar ASPCA.org om te leren hoe je erbij betrokken kunt raken.

Foto: Hoffelijkheid van de ASPCA