Ben je boos op iemand? Stuur ze een envelop met glitters

 
Anonim

door Samantha Lim

4066 Aandelen

4 jaar geleden

De nieuwe dienst Ship Your Enemies Glitter levert precies wat ze beloven: voor negen Australische dollars kun je iemand verzenden die je heel graag een pak losse glitter zou willen irriteren. Waarom? Omdat glitter effing vervelend is. Het komt overal vandaan, klampt zich vast aan alles en blijft in principe rondhangen tot het einde van de eeuwigheid. Zelfs een paar kleine vlekjes losse glitter zullen zich gemakkelijk hechten aan je gezicht, je vingers, je haar, je kleren, je tapijt, je tas en zo ongeveer alles wat je aanraakt of bezit.

Nu we hebben vastgesteld dat glitter in feite lang niet zo leuk en fancy-vrij is als winkels voor kunstvoorwerpen eruit zien, vraag je je waarschijnlijk af wat de negen Aussie-dollars je zullen opleveren. De site maakt het vrij duidelijk.

Je vijanden zijn als.

"Ten eerste, gebruik je geflipte verbeeldingskracht. We gaan een heleboel glitter in een envelop gieten met een opgevouwen stuk papier. Weet je wat er gaat gebeuren als die envelop de envelop opent en de brief eruit haalt? De ambachtelijke herpes zal worden vrijgegeven en zal overal naartoe gaan. "

Jouw missie om ellende te scheppen zal volbracht worden! Zo simpel en toch zo briljant. De site belooft ook dat je vijand geen spoor zal hebben dat het pakket van jou was "tenzij je je mond opendoet." Het enige dat dit pakket aan irritatie beter zou maken is het toevoegen van een stapel Chinese voedselbezorgingsmenu's.

De site bevat ook een nuttige, zij het enigszins boze, FAQ-sectie (een voorbeeld bevat "Is deze site echt?" Antwoord: Ja, idioot, we hebben te veel tijd, geld en middelen uitgegeven om dit shithole van een website op te zetten tot niet er voor betaald worden "), en verschillende getuigenissen van gebruikers die gewoon van de service houden (sommige klinken een beetje te enthousiast over glitter-verzending) om echt te zijn.

Er is echter een zeer echt PayPal-account gekoppeld aan de pagina waar je kunt hopen dat je je envelop van glitters hebt gesorteerd - als je nog niet hebt besloten om het naar de ambachtswinkel te brengen en je vijanden zelf een les leert.