Party Girl's Guide To The Weekend: We Heart Le Bain + Japan

 
Anonim

door Susie G 8 jaar geleden

VRIJDAG, 1 APRIL


NYC: LCD Soundsystem heeft deze week een hoop shows uitgevoerd terwijl James Murphy en het bedrijf zich voorbereiden om hun gitaren en Casio-toetsenborden definitief te verlaten. Om dit speciale moment in de muziekgeschiedenis te herdenken vóór de laatste show van LCD Soundsystem op zaterdag 2 april (hoewel er een verassingsshow voor de komende week te horen is ), heeft DJ / Club Promotor Justine D. de krachten gebundeld met Le Bain in het Standard Hotel om te geven de genre-tartende muzikale daad een goed afscheid. DFA-labelgenoten en -vriendinnen Juan Maclean, Shit Robot, Matt Cash en Justin Miller zullen ook aanwezig zijn, dus begin er nu aan te graven voor dat zelfgemaakte T-shirt met je favoriete LCD Soundsystem songtekst erop die je hebt had zich een tijdje in de kast verstopt.

Le Bain at The Standard Hotel
848 Washington Street
New York, NY
(212) 645-4646

LONDON: DURRR is het brein van de in Londen gevestigde DJ / promotor Erol Alkan, die een nietje clubavond heeft gecreëerd die bekend staat om de nieuwste opkomende indie-muziek en hip-to-the-scene gasten-dj's. Bedankt is te danken aan de populariteit van de club onder de blogosfeer van Streetstyle-blogger Facehunter die de nacht regelmatig bezocht tijdens zijn semi-permanente verblijf in Londen rond 2007 en 2008. Nu is de bekendheid van DURRR internationaal geworden met reeds gastende partijen in Parijs, Dublin en Miami. Bekijk deze soiree deze vrijdagavond niet, terwijl de Franse JOAKIM samen met de resident DJ's Rory Phillips en The Lovely Jonjo de decks raakt.

XOYO
32-37 Cowper St
London, Verenigd Koninkrijk
+44 20 7490 1198

LONDEN: Als je op zoek bent naar iets meer grungy en underground, ga dan naar de hippe Noordoostelijke wijk van Dalston waar de internationale DJ / Producer MYLO de headliner van de nacht is in Dalston Superstore, een van de meest trendy clubs op dit moment in de De hoofdstad van de koningin. Zorg ervoor dat je vroeg bij de club bent, zodat je een plaatsje kunt claimen in deze kleine club en de rij kunt verslaan die zich gegarandeerd buiten op Kingsland Road vormt.

Dalston Superstore
117 Kingsland High St
London, Verenigd Koninkrijk
+44 20 7254 2273


BOSTON: Doc Martin is de laatste 22 jaar zijn eigen stijl van housemuziek aan het uitvoeren. Hij is door velen een innovator genoemd en werd door Resident Advisor een van de belangrijkste mensen in de Amerikaanse housemuziek genoemd. Doc Martin heeft het respect ontwikkeld als een huis-dj die zo velen van ons bewonderen. Het is dit respect dat hem voortdurend toert; van New York tot Londen, Japan en overal daar tussenin. Neem ons woord hierover, dit wil je niet missen. CSC en BPR zijn vernederd en opgetogen om je deze legende naar Boston te brengen.

Good Life Boston
28 Kingston St
Boston, MA
(617) 451-2622
$ 7 vóór 11 PM; $ 10 na

ZATERDAG, 2 APRIL


NEW YORK: Als je op vrijdagavond de LCD Soundsystem Pre-Party niet kunt halen omdat we aannemen dat het misschien een beetje hectisch is aan de deur, zorg dan dat je de volgende avond bij Le Bain swingt voor de onlangs gelanceerde zaterdagavond residency "NIGHT PEOPLE" genoemd. Onze buddy Lloydski en enkele van zijn vrienden zullen de hele nacht door de dj-booth runnen en een huis van topniveau en dansmuziek draaien. Je kunt een non-stop dansfeest verwachten aan de top van het Standard Hotel dat tot in de vroege uurtjes zal duren.

Le Bain at The Standard Hotel
848 Washington Street
New York, NY
(212) 645-4646


SAN FRANCISCO : Doe mee met mede-mod-revivalisten uit de Bay Area deze zaterdag in Bardot A Go Go, de halfjaarlijkse viering van de stoutste garcon van Frankrijk: Serge Gainsbourg! Mede-oprichters Brother Grimm, Pink Frankenstein en Cali Kid zullen Serge's grootste hits spelen en de beste in de jaren 60 van de Franse pop, evenals Northern Soul, shagadelic electro en mod pop. Er zijn ook drankspecials, go-go-meiden en Frenchie-visuals. De stylisten van Peter Thomas Hair Design zullen complementaire hairstyling aanbieden om je look compleet te maken! Shagadelic kleding aangemoedigd.

Rickshaw Stop
155 Fell St
San Francisco, CA
(415) 861-2011

SUNDA Y, A PRIL 3

NEW YORK: Deze zondag is de laatste dag van een geweldige sample sale die dit weekend zal plaatsvinden, beginnend op zaterdag 2 april om 11 uur, ten voordele van Japan Society's Japan Earthquake Relief Fund, het Rode Kruis en NYC's Japan Earthquake en Tsunami Fonds. Meer dan 60 ontwerpers hebben monsters gedoneerd voor de verkoop, waaronder Alexander Wang, Derek Lam, DVF, Pamela Love, Erin Fetherston, Tracy Reese en Chriz Benz. Zorg ervoor dat u uw agenda's hiervoor wist! Ik bedoel, wat is er mooier dan naar een voorbeeldverkoop gaan met al je favoriete ontwerpers terwijl je een waardig doel helpt? Niets!

Fashion Girls voor Japan
Zaterdag 2 april, 11 AM - 7 PM
Zondag 3 april, 11 AM - 5 PM
The Bowery Terrace at the Bowery Hotel
335 Bowery
New York, NY
Bel 212-414-8882 voor meer informatie


BOSTON: Rescue Nite is een feest dat ik eerder heb genoemd. En ik ga het nog een keer noemen, want dat is precies hoezeer ik van dit gewricht hou. Na een tijdje in een stad te hebben gewoond vol met academici en WASP's, moet iemand zoals ik een donkere, grimmige plek vinden om wat lieve post-punk rock and roll te horen, en je te mengen met je typische tegencultuurjongeren en andere soortgelijke tekens die je zou verwachten te vinden in een duikbalk. Plus, als je een fan bent van Morrissey, zul je de tijd van je leven hebben.

Model Cafe
7 North Beacon St
Allston, MA
(617) 254-9365