Oscars Schoonheid: de profs Voorspellen wat we zullen zien op de rode loper

 
Anonim

door Kristin Booker 6 jaar geleden

Ah, het grootste evenement van het rode loperseizoen is hier ongeveer: de Oscars-uitzending is zondag! Terwijl we al onze snacks en besties bij elkaar krijgen om te lonken en te oordelen (omdat we dat doen, als we hier helemaal eerlijk zijn), zullen we ook een kijkje nemen naar een aantal rode loper trends, met name die van het schoonheidsras. Wat kunnen we verwachten te zien? We besloten om een ​​paar van onze favoriete experts te benaderen die een aantal van de bovenste gezichten hebben gestyled die op het karmijnrode tapijt verschijnen. Hier zijn enkele toptips van zowel Charles Baker Strahan, Herbal Essences 'Celebrity Stylist en Celebrity Makeup Artist Amy Nadine over wat je dit weekend in termen van schoonheid kunt verwachten:

Charles, wat zijn enkele van de grootste red carpet-trends in haar die je dit seizoen op de rode loper verwacht? Ik denk dat we dit jaar veel opgepoetste opsteekkapsels zullen zien. Als iemand zijn kapsel draagt, zal het zeker zeer verzorgd en elegant zijn, zoals de enorme zijwaartse veegtrend met de oude Hollywood-golven die we de laatste tijd hebben gezien.

Hoe zit het met textuur? Denk je dat we meer zacht haar zullen zien, een beetje meer sculpturaal? Ik denk dat we meer zachte en gebeeldhouwde texturen zullen zien bij de Oscars versus meer rock 'n roll-golven of gedraaide, gevlochten stijlen. Ik denk dat het haar het verfijnde en elegante gevoel van de Oscars zal weerspiegelen.

Met welke sterren bent u vooral geïnteresseerd in het zien op de rode loper? Ik ben zo benieuwd wat Jennifer Lawrence gaat doen; ze is heen en weer gegaan op haar haarkleur, dus ik kan niet wachten om te zien welke kleurstemming ze zal hebben voor de Oscars. Ik ben ook dol op wat Angelina Jolie elk jaar doet. Ze loopt altijd een fijne lijn tussen gespannen en aards - het is zo leuk om te zien wat ze kiest. Ik ben ook zo opgewonden, omdat ik dit jaar met E! 'S Giuliana Rancic op de rode loper werk en een kijkje zal nemen in de eerste hand van al dat geweldige haar.

Je hebt met heel wat vrouwen gewerkt voor het verschijnen van rode lopers. Op welke manieren bereid je ze voor op hun ultieme rode loperhaar? Ik zeg altijd dat het creëren van een geweldige basis essentieel is voor het creëren van elke look, en Herbal Essences heeft net zijn klassieke Smooth en Shine-collecties uit de jaren '90 opnieuw gelanceerd, die de schade van de opgehoogde nagelriemen gecreëerd door styling, plus conditioners verzacht om te beschermen tegen toekomstige schade. Het is perfect voor zijdeachtig, glanzend en glanzend haar - perfect voor Oscar-avond.

Laten we het nu hebben over make-up. Amy, wat zijn enkele van de beste make-uptrends die je denkt dat we dit seizoen op de rode loper zullen zien? Smokey eyes zijn altijd een populaire keuze op de rode loper. Dit seizoen denk ik dat we meer verfijnde versies zullen zien met enkele wasbeurten van glinsterende kleuren, waardoor het drama komt van wimpers en gedurfde lippen, vooral met de lentetrends. Verwacht veel roze, koraal en natuurlijk de altijd klassieke rode steenbolk.

Welke sterren verheugt u zich bijzonder op dit seizoen op de rode loper? Wie denk je dat geweldig zal zijn? Ik ben erg opgewonden over Jennifer Lawrence (je weet ook dat haar haar er prachtig uit zal zien), en ik houd van Anne Hathaway en Jessica Chastain - ik kan niet wachten om te zien welke jurken ze zullen kiezen met hun fantastische haar! Ik denk ook dat Amy Adams, Naomi Watts en Jennifer Garner er geweldig uit zullen zien, zoals altijd.

Als het op rode loper aankomt, waarvan denk je dat dat de grotere impact heeft: gedurfde ogen of een krachtige lip? Dat is moeilijk, maar ik zou zeggen dat een gedurfde lip een grotere impact heeft. Ik denk dat als iemand op de rode loper loopt, mensen moeten denken "wauw ze ziet er zo mooi uit!" Niet "wauw ze heeft veel aan de hand met haar make-up." Make-up moet je beste eigenschappen naar voren brengen, maar geen focuspunt zijn. Een felrode lip is niet natuurlijk, dus het is de bedoeling om de aandacht te trekken en een verklaring af te leggen. Ik ben gek op cult-klassieke M · A · C Lipstick in Ruby Woo of CoverGirl LipPerfection Jumbo Gloss Balm in Ruby Twist voor mijn klanten die het verkeer willen stoppen, maar het gevoel hebben dat ze een zijdezachte lippenbalsem dragen.

De ontberingen van de rode loper vragen om enige voorbereiding. Op welke manieren vraag je je sterren om zich voor te bereiden op de beste make-upmomenten op rode loper? Ik vraag ze altijd om hun huid de avond van tevoren te scrubben, niet alleen hun gezichten, maar hun hele lichaam. Ik hou van Lancer Polish voor het gezicht en een droge borstel voor het lichaam. Ik zorg ervoor dat ik ze vertel of ze een vlek krijgen om het niet te laten knappen, maar in plaats hiervan een heet, nat washandje in plaats daarvan een minuut te houden, en dan zachtjes de bovenkant van de pukkel eraf te schuiven zodat er geen ontsteking of irritatie is. Als het echt diep is, laat ik ze bij het kantoor van dermatoloog Dr. Jessica Wu voor een snelle opname van cortisone. Dan zeg ik ze gewoon om te ontspannen en te genieten van de dag, dat alles perfect samen zal komen.

Afbeeldingen van hoffelijkheid