Oprah Winfrey Network: OWN Will not Bring on Oprah's talkshow (8 deelnemers voor eigen showhosts)

 
Anonim

door Elizabeth 9 jaar geleden

Oprah lanceert haar eigen kabelnetwerk, OWN, in 2011 en er wordt veel gespeculeerd over de vraag of Oprah's talkshow op het netwerk te zien zal zijn. Christina Norman, CEO van OWN, vertelde USA Today dat: "Haar show zoals je die kent, niet naar EIGEN gaat. Ze zal aanzienlijk aanwezig zijn op dit netwerk, maar zal geen kabelversie van Oprah gebruiken . "

Zonder Oprah zelf aan het roer van een talkshow, hebben we onze acht favoriete keuzes gekozen voor mogelijke hosts:

1. Kelly Ripa - Ze heeft zichzelf bewezen op Regis en Kelly en we zouden het niet erg vinden om haar alleen te zien stappen.

2. Neil Patrick Harris - Harris staat aan de top van zijn spel en we willen hem graag laten lachen.

3. Simon Doonan - Het is geen geheim dat we van deze modieuze man houden, en we willen ook graag zijn inzicht in vrouwen horen

.

of interview hem met Beyonce.

4. Rachel Zoe - We waren helemaal verslaafd aan het Rachel Zoe Project en hoewel we zeker weten dat het terugkomt, kunnen we nooit genoeg krijgen van Zoe. Denk je dat gasten uit Starbucks-bekers zouden drinken?

5. Natalie Portman - Hoewel ze een onconventionele keuze zou zijn, zou de jonge ster EIGENAAR een wereldse draai geven, en als een Harvard grad, zou ze ons een ding of twee kunnen leren.

6. Portia de Rossi - Wat is er mooier dan de Rossi tegen elkaar te zien racen met haar oude vriendin Ellen DeGeneres?

7. Michelle Obama - Niet van plan om te gebeuren, maar het zou een inspiratie zijn voor meisjes en vrouwen overal.

8. Celine Dion - Dit zou zorgen voor een uitzonderlijk onvoorspelbare show en waarschijnlijk een uitstekende entertainment.