Online Lurkers verenigen zich: nog een 'It'-meisjesblog om aan uw Google Reader toe te voegen

 
Anonim

door Liz Doupnik 7 jaar geleden

Welp, nog een "It" meisje slaat weer toe. Kijk, we houden ervan ons te verwennen met onze voyeuristische kant - dat is zeker . Hoe zouden we anders kunnen weten hoe de andere helft (lees: prachtige en gecultiveerde quasi-dj's die een body con kunnen rocken) leven? Cue de altijd aanwezige blog.

We houden eigenlijk niet zo schandelijk van deze kleine jongens. We kunnen deze mooie jonge dingen globetrotten volgen in hun nieuwste platforms en kunnen zelfs jammen naar hun meest recente afspeellijsten. Dus toen we de blog van Harley Viera-Newton tegenkwamen, waren we eigenlijk behoorlijk opgewonden.

We zijn echt aan het graven hoe we haar topkeuzes van nieuwe toevoegingen die ze in haar kast wil opnemen kunnen zien terwijl we ook enkele van haar inspiraties bekijken (um

.

we stierven over de foto's die ze uit de Oscars van de jaren vijftig plaatste, het was absoluut geniaal!) In ieder geval houden we ervan om een ​​kijkje te nemen in wat deze kleine dame van plan is en totaal nerds te zijn in onze online loer (kom op, je kent je doe het ook).

Heb je nog een andere favoriete blog over It-girl? Vertel het ons in de comments hieronder of registreer je als een gebruiker om je eigen inspiraties op je profielpagina te uploaden!