The One Thing: Maybelline Color Blur Cream Matte Pencil & Smudger

 
Anonim

door Sable Yong 3 jaar geleden

Bij Beauty High hebben we constant nieuwe producten die onze bureaus kruisen en zijn altijd op zoek naar het volgende beste ding. "The One Thing" is onze manier om met u dat onmisbare product te delen dat u op dit moment in uw leven moet introduceren, of het nu uit een drogisterij of een warenhuis komt.

Terwijl "lippenstift-stylist" nog steeds een nichehobby blijft, raken we nooit moe van het kleuren van onze lippen tot in de perfectie - en nu tot imperfectie. Zonder officiële naam is het uiterlijk van zachte, roodbruine lippen die lijken alsof ze urenlang hebben gekust of gewoon zijn gebeten, een dromerige combinatie van vlekken, vlekken en deppen - allemaal om de schijn van spontaniteit en moeiteloosheid te geven. Nou, Maybelline is misschien net in deze trend verzeild geraakt met hun nieuwste lip-kleurrelease, de Color Blur Cream Matte Pencil

.

en smudger.

Wat maakt het anders:

  • Wat drogisterij matte potloden betreft, deze voelt zo glad en glad aan op je lippen. Geen dikke, droge formule hier.
  • Het is niet zozeer een goed potlood, het is een intrekbare lipkleur met een taps toelopende punt voor een precieze toepassing. Deze structuur maakt het vergelijkbaar met zoiets als een voering en lipstick in één.
  • Aan de andere kant van het potlood zit een gumachtige vegen, die je kunt gebruiken om "vervaging in kleur" te geven, zodat je lippen die perfecte ombre vervagen. Je kunt dit ook gebruiken om de randen wat op te frissen voor een zachter gekleurd uiterlijk.

Waarom het het enige is:

Het lijkt zo eenvoudig, maar we zijn zo dankbaar dat er een product is dat de noodzaak om onze lippenstift te vegen met vingers, tissues of wattenstaafjes elimineert om deze look te bereiken. Elke make-up die ons leven net een beetje makkelijker kan maken, krijgt belangrijke punten van ons. Niet voor niets is de formule van de lipkleur zelf zo goed dat dit onze go-to is geworden voor een matte lip, ongeacht of we het smudger-uiteinde gebruiken of niet. Verkrijgbaar in 10 kleuren, variërend van roze, koraal, viooltjes, oranje, felrood en pruim crimsons, je kunt er letterlijk een kleerkast in maken. En tegen drogisterijprijzen, waarom zou je dat niet doen?

(Maybelline Color Blur Cream Matte Pencil & Smudger, $ 9, Ulta)