The One Thing: Maybelline Baby Lips hydraterende lipgloss

 
Anonim

door Lauren Keller 3 jaar geleden

Bij Beauty High hebben we constant nieuwe producten die onze bureaus kruisen en zijn altijd op zoek naar het volgende beste ding. "The One Thing" is onze manier om met u dat onmisbare product te delen dat u op dit moment in uw leven moet introduceren, of het nu uit een drogisterij of een warenhuis komt.

Lipgloss is al zolang we ons kunnen herinneren een belangrijk onderdeel in onze eigen persoonlijke make-upcollecties. Zoals Lil 'Mama ons ooit heeft verteld, is het poppin en cool. En als u ons dat vraagt, is dit nog steeds de perfecte manier om elke look af te maken. Een leuk alternatief voor een lippenstift of vlek, het geeft een glanzende glans af in tonnen mooie tonen, meestal roze, naakt of rood. Het enige nadeel? Het vervelende kleverige residu dat elke glans achterlaat, plus dat hele "haar dat aan de lippen kleeft", wat onvermijdelijk gebeurt op een winderige dag. Het is onmogelijk om te kussen en niet te vertellen wanneer je het draagt. Maar dankzij Maybelline's nieuwe Baby Lips Moisturizing Lip Gloss is er een nieuwe, niet-kleverige manier om te schitteren! Vertrouw ons, het zal snel het enige zijn dat je niet zonder kunt.

Wat maakt het anders:

  • Zeg vaarwel om te blijven! Dit product vernieuwt een traditionele glans door je lippen 100% niet plakkerig te houden! In plaats daarvan laat het je een glinsterende, romige afdronk achter.
  • Het is een Baby Lips-product - dus je weet dat het je zeker veel vocht zal geven. Door een lippenbalsem te combineren met een glans, blijven je lippen gegarandeerd glanzend en gehydrateerd gedurende de dag.
  • Met deze nieuwe en verbeterde formule zult u nooit meer droog blijven. Een boost van hydratatie in deze formule betekent zachte lippen voor maximaal vier uur! Maak je klaar om te plooien!

Waarom het de enige is:
Met dit nieuwe product kunt u de stap 'balsem vóór glans' in uw dagelijkse schoonheidsroutine de boventoon voeren. De lippenbalsem-ontmoet-glans geeft je het beste van twee werelden met zijn vitamine E en etherische oliën-doordrenkte formule. Een beetje gaat ook een lange weg. Dankzij de langdurige formule blijft u urenlang perfect prikken, wat betekent dat u niet steeds opnieuw hoeft te werken. En dat irritante kleverige gevoel dat je meestal krijgt met een glans? Helemaal weg! De crèmeachtige afwerking elimineert elke stick, dus je zult de hele dag niet over je lippen ruzie maken. In plaats daarvan blijf je achter met zachte en zachte lippen die zeker hoofden zullen worden. Grijp een glans die bij elke outfit past - hij wordt geleverd in 12 kleuren in drie verschillende afwerkingen: de Shimmers, de Crèmes en de Jellies. Met zoveel keuzes heb je alle opties die je nodig hebt om elke look af te maken!

Waar te koop: Maybelline's Baby Lips hydraterende lipgloss, $ 4, 49, verkrijgbaar bij drogisterijen.