The One Thing: Lancôme Grandiôse Mascara

 
Anonim

door Taylor Post 4 jaar geleden

Bij Beauty High hebben we constant nieuwe producten die onze bureaus kruisen en zijn altijd op zoek naar het volgende beste ding. "The One Thing" is onze manier om met u dat onmisbare product te delen dat u op dit moment in uw leven moet introduceren, of het nu uit een drogisterij of een warenhuis komt.

Het aanbrengen van mascara is enigszins een kunstvorm. Tenzij je een perfect stabiele hand hebt, is de kans groot dat je met je toverstaf tegen je oog stoot of de borstel te dicht bij je ooglid krijgt gedurende het hele proces, waardoor ongewenste zwarte strepen achterblijven die lastig te verwijderen zijn. De nieuwe Grandiôse-mascara van Lancôme, met de allereerste zwanenhalsstok, stopt de fouten en biedt nog enkele andere baanbrekende voordelen. Deze mascara en haar wimperverlengende formule worden binnenkort de mascara van de krachtspeler in het makeuparsenaal van elk meisje.

Wat maakt het anders:

  • Met de allereerste Swan Neck Wand ter wereld gebogen in een hoek van 25 graden, volgt de borstel de natuurlijke ronding van uw gezicht, zodat vlekken effectief worden geëlimineerd.
  • De formule vermengt automatisch de wandafdichtingen in lucht wanneer u deze in de buis plaatst, waardoor uw mascara veel langer vers blijft.
  • Het ventileert je wimpers voor optimale lengte, lift en volume.

Waarom het de enige is:

We zijn constant op zoek naar een betere mascara. Een die niet klontert, een die onze wimpers verlengt, of een die ze dikker maakt. Een mascara die al deze dingen doet, terwijl verdwaalde vlekken worden geëlimineerd en niet uitdrogen? Dat is perfectie, en dankzij Lancômes Grandiôse kunnen we alles hebben.

Waar te koop: Lancôme Grandiôse Mascara, $ 32, Lancome.com, beschikbare augustus 2014