The One Thing: Agave Healing Damp Iron

 
Anonim

door stylelindspiration 4 jaar geleden

Bij Beauty High hebben we constant nieuwe producten die onze bureaus kruisen en zijn altijd op zoek naar het volgende beste ding. "The One Thing" is onze manier om met u dat onmisbare product te delen dat u op dit moment in uw leven moet introduceren, of het nu uit een drogisterij of een warenhuis komt.

Strijkijzers krijgen veel flauwekul voor de schade die ze aan het haar toebrengen, ongeacht hoe recht of hoe mooi ze ook zijn voor uw sloten. Denk je er niet aan hoe geweldig het is om een ​​stijltang te hebben die je haar beschermt terwijl het gladmaakt en rechtzet? Het goede nieuws is dat je niet langer hoeft te lonken naar dit wonderproduct, omdat Agave het al heeft gemaakt! Betreed de Agave Healing Vapor Iron, een stylinghulpmiddel dat je haar eigenlijk een hydraterende behandeling geeft.

Wat maakt het anders:

  • Thermisch geactiveerde leave-in-conditioner doordrenkt met agave plantensuikers wordt in de stijltang geladen, die vervolgens wordt uitgestoten als een damp-stoom terwijl u het haar recht maakt.
  • NanoIonic ™ ijzeren platen verzegelen het vocht en houden kroezen op afstand.
  • Haar ziet er glanzender en zijdezacht uit na gebruik.

Waarom het de enige is:

Als je een fervent ijzersterke gebruiker bent, is de kans groot dat je geen gespleten punten meer hebt. Deze alles-in-één styling-tool laat je haar doordringen in veganistische, hypoallergene agave-damp, waardoor je tijd bespaart om een ​​stylingcrème aan te brengen voorafgaand aan het straightenen (of krullen, als je dat wilt). Je haar beschadigen met een eenvoudige stijltang behoort tot het verleden als je dit gereedschap voor het wisselen van gereedschap in handen hebt!

Waar te koop: Agave Healing Vapor Iron, $ 149, 00, Sephora.com.