The One Shoe Victoria Beckham zou nooit een bruiloft dragen

 
Anonim

door Shayna Seid 2 weken geleden

Foto: Getty Images.

Het leven wordt gemakkelijker gemaakt door middel van leidende principes. Doe anderen zoals u wilt dat zij u doen. Wees de verandering die je in de wereld wilt zien . Wat zou Victoria Beckham doen?

OK, zodat de laatste heuristiek waarschijnlijk niet de lijst zou maken. Maar het is een Vogue die Australië probeerde te beantwoorden in een recente Instagram-video.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat zou #VictoriaBeckham doen? Onze coverster in november 2018 draagt ​​haar stijl en datingadvies over, dus vraag jezelf af: #WWVBD? # VBSince08 Geregisseerd door @sophfei Gefilmd door @imagepartnership Bewerkt door @mischaletta

Een bericht gedeeld door Vogue Australia (@vogueaustralia) op

In de video, met de toepasselijke titel 'Wat zou Victoria Beckham doen?' (#WWVBD), beantwoordt Beckham vragen over, nou ja, wat ze in verschillende omstandigheden zou doen . Het voormalige Spice Girl praat over hoe je geaard en aanwezig kunt blijven ('wees de hele tijd lief voor jezelf'), hoe je er chique uit kunt zien met een beperkt budget ('voel je gewoon zelfverzekerd wat je draagt') en hoe je moet weten wie moet betalen voor de controle op een eerste date ("het hangt ervan af wie wie heeft uitgenodigd en wie eerst om controle vraagt").

Beckham weegt ook op of het al dan niet aanvaardbaar is om flats te dragen voor een formele bruiloft. Haar gedachten? Het "absoluut" is acceptabel, zegt Beckham. "Zorg er wel voor dat het geen flip-flop is."

Hoewel we traditioneel niet van de harde regels over stijl zijn, kunnen we daar niet echt tegeninreiken. Flip-flops zijn een trefzekere manier om elke look-plus te versieren, ze zijn wat onpraktisch wat betreft bruiloften. Stel je voor dat je op de dansvloer komt, alleen om je mid-dance-beweging van je flip-flop te laten vliegen.

Een klein ongemak op zijn best, in het slechtste geval een gevaarlijke gebeurtenis - en zeker niet het Instagram-waardige foto-ei waar je van droomde toen je je kleedde voor de bruiloft.