Ombre Eyes bij Tony Cohen

 
Anonim

door Erika Valente 9 jaar geleden

MAC-hoofdmake-upkunstenaar Chantel Miller
Foto: Nathan Bush

Modellen hadden de blues backstage bij Tony Cohen op dinsdagavond, waar MAC hoofd make-up artiest Chantel Miller een glinsterende oog creëerde in een gradiënt van babyblauwe tinten.

Ze begon met het aanbrengen van een blauw pigment op de binnenzijde van de oogkas en de uiterste buitenrand van het oog, waardoor een zachte waskleur werd gecreëerd die enigszins in toon varieerde. De schaduw strekte zich uit tot in de tempel en naar beneden in de blos, wat zorgde voor een zeer interessante profiellook. Vervolgens paste ze Eyeshadow in Satin Taupe toe in de vouw om definitie te creëren en de kleur draagbaarder te maken. Dit creëerde een doorschijnend ombre-effect waarbij de kleur meer geconcentreerd was op het deksel en vervaagde tot een lichtgevende tint aan de zijkanten van het gezicht.

De uiteindelijke make-uplook
Foto: Nathan Bush

Miller paste toen Power Point Pencil toe in Gray Utility op de bovenste wimperlijn en smeerde het naar buiten, zette het vervolgens op de onderste binnenrand en veegde het schoon. "Het gaat niet om een ​​harde structuur of lijnen, " zei ze. "Het is een doorschijnende sluier van kleur, heel zacht en grillig met slechts een hint van structuur." Zoom Lash-mascara werd gebruikt voor een sterke zweepslag.

Miller gebruikte een vormpoeder op de wangen om een ​​beetje stralend te maken. Ze gebruikte een groot penseel dat ze net voor het aanbrengen van de foundation had gebruikt en drukte het poeder in de wang en zwiepte het in een cirkel zodat de kleur in de foundation werkte terwijl het nog vochtig was. "Hierdoor lijkt het alsof de radiantie van binnenuit komt, in tegenstelling tot iets dat gewoon op je huid ligt, " zei ze.

Voor de lippen creëerde Miller een nude-look door concealer boven op de lippen te gebruiken om de natuurlijke roodheid van de modellen te dempen, waarna een lipbalsem op de bovenkant werd aangebracht om een ​​beetje glans toe te voegen.

Gepromoveerde verhalen