No Bigs: Kylie Jenner heeft net een * Third * Hidden Hills Mansion gekocht

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Foto: Wenn

Terwijl al dit Kardashiaanse drama zich ontvouwt, is het belangrijk om in gedachten te houden dat sommige dingen nog steeds in orde zijn temidden van chaos, namelijk, Kylie Jenner heeft zojuist een nieuw herenhuis gekocht. Als dat niet geruststellend is, weten we niet wat het is.

Jenner's nieuwste toevoeging zou echt troostend moeten zijn, een herinnering dat alles normaal is in de wereld, een herwinnen van een gevoel van controle als de Kardashian-wereld spiralen. Want als er iets is dat normaal schreeuwt in de Kardashiaanse wereld, dan is het de verwerving van nieuw bezit.

Hieronder vind je 26 perfecte foto's van dit pittoreske Hidden Hills-herenhuis met een Cape Cod-stijl van $ 12 miljoen, met acht slaapkamers en elf badkamers. De 13.200 vierkante meter tellende woning is gebouwd in 2015 op een terrein van 1, 4 hectare en heeft volgens Trulia 'uitgebreide' LA-uitzichten.

Haar nieuwe pad heeft ook een gastronomische keuken, een thuisbioscoop, een speelkamer, een zwembad en een spa- en massageruimte.

Krediet: Instagram | @kyliejenner

Zoals je je misschien herinnert, kocht Jenner in mei haar eerste Hidden Hills-manse voor $ 6 milli, nadat zij en Tyga uit elkaar gingen en haar oude Calabasas voor $ 3, 9 miljoen op de markt brachten (duidelijk voor plebejers). Toen kocht ze het huis ernaast voor $ 4, 5 miljoen, omdat - waarom niet?

Hé, als je het hebt, pronk het met het kopen van drie herenhuizen binnen een mijl van elkaar.

MEER: Kylie Jenner neemt ons mee op een Snapchat-rondleiding door haar nieuwe huis

Foto's: Trulia

11 Onmisbare films om zo snel mogelijk in de theaters te zien