Nick Jonas, Modest Sex God, zegt geen 'nee' tegen het slaan in bed

 
Anonim

door Caroline Bell 2 jaar geleden

Bravo

Voor iemand die nog niet zo lang geleden bekendstond om zijn zuiverheidsring en zijn broers, heeft Nick Jonas een lange weg afgelegd. Hij is sindsdien gedateerd Miley Cyrus, 37-jarige Kate Hudson, en is nu met een andere oudere vrouw (zij het iets), 27-jarige Lily Collins . Ondanks zijn monogame manier van doen, is de 23-jarige niet snel geneigd tot rust te komen na kortgeleden: het is belangrijk om te daten, op zijn leeftijd. Er zijn zoveel mensen om te ontmoeten, en zoals we gisteravond zagen op "Kijk wat er live gebeurt, " fetisjen om te proberen.

In een segment genaamd Let Us Fetish, liet Andy Cohen fetisjen zien voor een zeer bescheiden Nick om te zeggen of hij het leuk vond of niet. Cohen noemde alles, van haartrekking en handboeien tot voeten en furries. En voor het geval u aantekeningen maakt, zijn hier zijn antwoorden. Haren trekken? Als je een manier kunt vinden om zijn geschoren haar te trekken, ga ervoor. Handboeien? Er geweest, gedaan dat, en niet teruggaan. Voetfetisjen? Krijgt het niet. En furries? Nick antwoordt niet, maar hij antwoordt niet . Hij schudt alleen maar zijn hoofd - half glimlachend, half grijnzend - die Andy accepteert als 'mogelijk'. En Nick? Nick ontkent het niet.

Wat betreft slaan is Nick er helemaal voor. Ja, absoluut, "zei hij. "Ik heb een stevige kont." Bekijk de hele clip hieronder.