Nieuwe moeder Chrissy Teigen Gekookte Moederdag Brunch in een Crop Top drie weken na de bevalling

 
Anonim

door Bibi Deitz 3 jaar geleden

Bekijk dit bericht op Instagram

Brunch maken met mijn favoriete moeder

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

Goed, echt gepraat: Heeft Chrissy Teigen echt net gebaard, of heeft ze negen maanden een prothese gedragen en krijgt ze regelmatig gezichtsbehandelingen voor die "gloed", omdat ze net speelde in een Instagram-bericht dat een crop-top schudde dat echt een scheve foto schildert hoe het eruit ziet om net klaar te zijn met het dragen van een baby in je baarmoeder voor bijna een jaar.

De foto, die gisterenmiddag is geplaatst door haar lieflijke lieve man, John Legend, toont het model terloops roeren wat wel of niet de geelste eieren zijn die de mens kent in kleine denim cutoffs, een romantisch wit crop top en een zijden kimono, holding een glas ijswater (of wodka-stenen?), met de meest smuggeste blik die ik lange tijd op het gezicht van een vrouw aan deze kant van de Mississippi heb gezien.

Baby Luna is net drie weken geleden geboren, maar dat weerhoudt Teigen er niet van te luieren in buikshirts en naar Snapchat te gaan om foto's van zichzelf in haar ondergoed te plaatsen. Als je het hebt, vertoon het dan, denk ik, maar dit is een aantal postbaby lichaamsdelen op het volgende niveau. Hier is een leuke foto van Luna toen ze een week oud was, omdat baby's altijd alles beter maken en iedereen opvrolijken, zelfs als je nijdig bent over Teigen's na-bewustzijn:

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend)