Valentijnscadeau nodig? Personaliseer je eigen stoute romaanse roman

 
Anonim

door Samantha Lim 4 jaar geleden

Precies op tijd om op de "50 Shades of Grey" -golf te rijden, heeft uitgeverij U Star Novels het perfecte cadeau-idee bedacht: romans op maat. Dat klopt, 170 afgedrukte pagina's met persoonlijke ondeugendheid met in de hoofdrol jou en je geliefde (of je weet wel, jij en Ryan Gosling ).

Of je nu de jonkvrouw in nood wilt zijn in een zwoele romance, de naïeve vriendin die wordt voorgesteld aan kinky BDSM, of een paar dat een rollenspel probeert uit te proberen tijdens een romantisch weekend op het Engelse platteland, je fantasierol met in de hoofdrollen komt tot leven gewoon een online formulier invullen. Een ander deel van de boeken is gewijd aan klassieke romans waarin je jezelf zou kunnen invoegen in een tijdloos verhaal als Pride & Prejudice (wat niet te verwarren is met hun ondeugende versie, Pride & Prejudice & Debauchery ). Ze hebben zelfs Romeo & Romeo of Juliet & Juliet, waar homoseks-sterren met gekruiste koppels de hoofdrol kunnen spelen in het meest beroemde liefdesverhaal aller tijden.

De nieuwste release van U Star heet Midnight Sun, een thriller met een vampierthema en veel 'bloeddorstige passie en seksuele losbandigheid'. Lees: ondeugende versie van Twilight waar jij de vampier bent! En een van hun meest populaire romans is Power Play, waarbij een paar op een feest moet bezwijken voor de seksuele eisen van de gastheren wiens smaak de neiging heeft om te domineren / onderwerpen. Klinkt bekend?

Om je hete en stomende persoonlijke roman te krijgen, hoef je alleen je naam, de naam van je geliefde, je oog- en haarkleuren, je werkplek, favoriete drankjes en nog een paar vragen in te vullen, afhankelijk van de plot en, voordat je kunt zeg "wat is het voor liften?" - uw verhaal komt op weg naar uw mailbox.

Heb je geen geduld voor snail mail? Geen zorgen, u kunt de e-bookversie ook bestellen.

Ga naar U Star Novels en probeer er zelf een.