NBD: Lady Gaga poseert in Coco Chanel's appartement met hoofd-tot-teen kleermakerijen

 
Anonim

door Leah Bourne 4 jaar geleden

Lady Gaga is de nieuwste covergirl voor The Hollywood Reporter - die verschijnt op haar jaarlijkse Power Stylists-nummer - en ze ziet er geweldig uit, poseert naast haar stylist Brandon Maxwell .

Chanel Creative Director Karl Lagerfeld fotografeerde Gaga voor de kwestie, die-voor modeliefhebbers-opwindend is op zichzelf, maar het beste deel? De foto's zijn gemaakt in Coco Chanel's beroemde appartement in Parijs.

"Op de bank van Coco zijn en champagne in haar appartement hebben - het moet altijd een moment zijn dat we ons herinneren", vertelde de zanger aan het tijdschrift. "Dus we creëren niet alleen mode als een blik, maar een hele ervaring. Het is ons leven. Dat is de reden dat ik het elke dag doe. '

Foto: Karl Lagerfeld / The Hollywood Reporter

"We doen vandaag geen beweging zonder Karl, " zei Gaga ook. "Zo ben ik met Tony [ Bennett ] op het podium - hij is de ster van de show omdat hij de legende is, en het is hetzelfde met Karl."

Gaga verschijnt in de sprei in een strapless donkerblauwe satijnen jurk met bublegum, gecombineerd met een leren jas en zwart-en-gouden accessoires, waaronder een statement brede gouden riem, en ook in een opgesmukte zwart-witte jurk met een tule hoed en vingerloze handschoenen - allemaal Chanel natuurlijk.

Foto: Karl Lagerfeld / The Hollywood Reporter

Ga achter de schermen en luister naar Gaga om te praten over haar persoonlijke stijl in de video hieronder.

Andere celebrity- en stylistduo's in de uitgave zijn Emma Stone en Petra Flannery, Julianne Moore en Reese Witherspoon met Leslie Fremar en Sienna Miller en Kate Young .