Nail Art 101: alles wat je moet weten over de warmste manicure van dit voorjaar

 
Anonim

door Amanda Elser 7 jaar geleden

Geobsedeerd door nail art, maar weet niet eens waar te beginnen? Nou, we hebben de low-down op de "it" -manicures van het seizoen van celebrity-manicure Dawn Sterling.

Dawn leidt ons door de meestbegeerde manicures van deze lente en hoe je deze populaire redactionele en celebrity-manicures thuis kunt krijgen! Ze heeft nagels gedaan voor mensen zoals Rihanna en Kirsten Dunst en heeft ervoor gezorgd dat ze heeft gewerkt aan belangrijke publicaties van over de hele wereld - dus, het is vrij veilig om te zeggen dat ze spijkers kent.

Dus welke trends denkt ze dat we dit voorjaar in de gaten moeten houden? "Veel nail art! Graffiti, pop-art, 3D-nagelkunst en metallic-foliekunst! "Roept ze uit.

Bekijk de diavoorstelling hierboven om de favoriete looks van Dawn voor het seizoen te zien en om uit te zoeken hoe je deze looks voor jezelf kunt krijgen!

Extension Manicure: lange nagels zijn terug en er is veel vraag naar. Mooie slanke, stiletto-vormige nagels in een punt, zoals hier te zien op Lana Del Rey, zijn allemaal razernij.

Foto: //pinterest.com/nihgaigwaah//

i-Sparkle Manicure: schilder je nagels een favoriete kleur behalve de wijsvinger. Je steekt vervolgens de wijsvinger uit met ontwerpen of een andere kleur. Tijdens het gebruik van uw i-Phone gebruikt u uw index voor tekst (vandaar de naam), zodat deze glinstert en opvallen!

Foto: //pinterest.com/12brady12//

Uitgebluste manicure: Gebruik Swarovski-kristallen of noppen om de hele nagel (of nagels) te bedekken voor die flonkering die ons allemaal gelukkig maakt.

Foto: //www.laurenconrad.com//

Black Matte en Black Satin Manicure: Verf de nagels matzwart dan met de zwarte satijnen nagellak creëer je een zowel zwart matte als glanzende look.

Foto: //pinterest.com/katiesieger//

Galaxy manicure: gebruik diepe pigmentkleuren met neon-patronen en schitteren om een ​​futuristische look te creëren.

Foto: //pinterest.com/misswinterrr//

Opaque Nude Manicure: Geen pure naakten voor de lente! Deze nagels zijn voor diegenen die het chique willen houden en die aanwezigheid ook hebben.

Foto: ouromerofashionblog.blogspot.com/

Rainbow Manicure: Je schildert de nagels hemelsblauw (Chanel heeft een geweldige) of naakt en je schildert de tips in meerdere kleuren (regenboogkleuren) op een diagonaal.

Foto: //www.babewalker.com//

13 voorjaarsklare leggings om het te starten