Mijn Go-To Moisturizer voor acne-gevoelige huid is budgetvriendelijk

 
Anonim

door Katie Stanovick 5 maanden geleden

Foto: StyleCaster / Allison Kahler

Ik heb -en blijf-een lange, gevaarlijke reis doorstaan ​​om uit te zoeken wat werkt voor mijn voor acne gevoelige, gevoelige en altijd wispelturig droge tot vette huid. Als ik de verkeerde producten gebruik, breek ik uit in een uitslag die ik alleen kan beschrijven als krokodillenhuid (letterlijk, de schubben van de reptielenvorm op mijn gezicht). Ik ben meestal niet iemand die nieuwe huidverzorging uittest, omdat ik oprecht bang ben voor de uitkomst, maar ongeveer twee maanden geleden besefte ik dat ik mijn gezichtscrème moest opnieuw evalueren.

Ik gebruikte Lubriderm Daily Moisture Lotion al meer dan vijf jaar en hoewel het grotendeels zijn werk deed (behalve toen mijn gezicht onmenselijk droog was), besefte ik dat het tijd was om er een te vinden die op mijn gezicht paste in plaats van gemakkelijk te zijn in staat om over mijn hele lichaam te worden gesluierd. Dus heb ik mijn angst bij het testen opzij gezet en vier verschillende moisturizers geprobeerd - van high-end tot drogisterij, van gespecialiseerd voor acne tot SPF 30- in vier weken. De simpele conclusie: twee werkten en twee echt, absoluut niet. Blijf lezen om erachter te komen welke ik goedkeur voor een problematische huid en waarvan ik zou zeggen dat ze op het schap liggen.

De nummer een

CeraVe

CeraVe Ultra-Light Hydraterende gezichtslotion met zonnebrandcrème

$ 13, 49 (was $ 14, 99) bij Target

Mensen, dit is de goedkoopste die ik heb geprobeerd en ik. Am. Dolblij. De lotion is, zoals het zegt, ultralicht. Als ik een lotion op mijn gezicht of de plakkerigheid voel, gaat het niet werken. CeraVe is moeiteloos in mijn huid gesijpeld, geen probleem. Ik gebruikte elke ochtend ongeveer twee pompen om mijn gezicht en mijn nek te bedekken. Mijn gezicht kan extreem vettig worden als de dag aanbreekt, maar dat is de hele week niet gebeurd. Ik ben aan het chalking voor een van de belangrijkste ingrediënten: hyaluronzuur, een natuurlijk molecuul dat vocht vasthoudt. Bovendien bevat dit product SPF 30 al in de formule, dus als ik mijn extra zonnebrandcrème stap oversla, is alles niet verloren (en het laat geen witte zweem achter!). 5 van de 5 sterren voor zijn A1.

MEER: Kourtney Kardashian legt uit hoe je haar kan wassen als je je haar verkeerd wast

Tweede plaats

Biossance

Biossance Squalane + probiotische gel-vochtinbrengende crème

$ 52 atBiossance

OK, ik weet dat het duur is, maar het heeft echt zijn voordelen. Ik had nog nooit een vochtinbrengende gel gebruikt en toen ik hem de eerste keer aanbracht, had ik het gevoel alsof ik een film over mijn huid had. Maar nadat ik het een paar dagen had gebruikt, voelde ik het niet langer, en mijn huid weekte het product-squalane in actie. Er staat 's ochtends en' s avonds op, maar ik heb het alleen 's morgens toegepast, wat misschien de reden is dat mijn huid er' s morgens niet merkbaar helderder uitzag zoals het product oproept. In eerste instantie nam ik alleen het product van de bovenkant van de container om mijn handen te houden, maar na een tijdje begon ik de achterkant van mijn nagels te gebruiken om het eruit te scheppen. Ik heb maar ongeveer twee van mijn nagels bedekt en die overgebracht naar mijn gezicht en nek. Het enige nadeel van deze moisturizer was dat ik me voelde alsof mijn huid vettig werd naarmate de dag vorderde. Tegen de tijd dat ik thuis zou komen, zou ik met een heel servet kunnen weggooien. 3, 8 van de 5 sterren voor vettigheid en prijs.

Kon niet eens een hele dag gaan

Aveeno

Aveeno Ultra-Calming Daily Geurvrije Moisturizer

$ 18, 99 bij Cvs Apotheek

Tijdens de periodes dat Lubriderm vermist zou worden of te groot was om te reizen, zou ik Aveeno's Positively Radiant Daily Facial Moisturizer gebruiken. Ik vond het niet altijd leuk vanwege de dikke aard, maar ik heb het gebruikt. Dus het testen van dit andere product maakte me om dezelfde reden ongerust. Maar het was ultra kalmerende en perfect voor een gevoelige huid, alias ik, dus ik ging ervoor. Nou, het is niet gelukt. Ik deed ongeveer twee pompen in mijn hand en zodra ik het product aanbracht, kon ik het op mijn gezicht voelen. Echt, ik was niet verrast, want dit is wat ik heb meegemaakt met hun andere product. Toen ik echter in de spiegel keek, zag ik een enorme witte zweem over mijn voorhoofd en volledig witte wenkbrauwen. Het product heeft alleen SPF 30, dus ik was in de war waarom het niet in mijn huid sijpelde en in plaats daarvan op het oppervlak bleef. Ik wreef er nog meer in, maar de witte rest bleef op mijn gezicht. Ik wachtte een beetje om te zien of het doordrenkt was, maar na geen succes, heb ik het weggespoeld. Zelfs al was het niet voor de witte cast, het zat veel te zwaar op mijn huid. 1 van de 5 sterren voor zonnebrand en zwaarte.

MEER: 11 Tea Tree Oil-producten voor de behandeling van uw acne

Kon niet eens een hele 4 minuten gaan

Dermalogica

Dermalogica Skin Soothing Hydrating Lotion

$ 22 atDermalogica

Ik had zulke hoge verwachtingen van deze moisturizer nadat ik de lofbetuigingen van Dermalogica had gehoord, maar laat het aan mijn gevoelige huid over om het slechtste in merken te vinden. De Clear Start-sectie van Dermalogica is afgestemd op het opruimen van acne, wat ik vaak heb. Deze specifieke lotion heeft zowel squalaan als hyaluronzuur voor hydratatie, samen met gember, sinaasappel en grapefruit om de huid te kalmeren en te beschermen. Alles klinkt goed, toch? Nee. Ik perste ongeveer een kwart van het product in mijn vingers en wreef het op mijn gezicht en hals. Meteen begon mijn huid te branden. Ik was niet te bang omdat dit soms gebeurt maar binnen 20 seconden verdwijnt (niet normaal, dat weet ik). Maar na een paar minuten ging het branden verder en ik kon het niet verwerken, ik moest het wegspoelen. Na het ervaren van zo'n sterke reactie, reikte ik naar dermatoloog Purvisha Patel, MD, gecertificeerde dermatoloog en oprichter van Visha Skincare, om erachter te komen waarom het misschien gebeurd is.

"Dit klinkt als een reactie specifiek op de sinaasappelschilolie. Bergamotolie is het contactallergeen en werd al jaren niet meer gebruikt in de huidverzorging, maar met de opkomst van natuurlijke ingrediënten is het weer op de markt. Het salicylzuur hielp bij de opname van het bergamot-allergeen. Ook kunnen grapefruit en citrusolie allergenen zijn voor patiënten met een gevoelige huid. "Dat klinkt allemaal heel goed, en zelfs als dat niet de specifieke reden is, blijf ik vanaf nu weg van bergamotolie. 0 van de 5 sterren voor een branderig gevoel.