Muse Magazine Shoot Geïnspireerd door Kate Moss: Lindsay Bares All (Plus onze top 8 iconische fotoshoots)

 
Anonim

door Elizabeth 9 jaar geleden

Voor het laatste nummer van het tijdschrift Muse heeft Lindsay Lohan een pagina uit het boek van Kate Moss gehaald. De shoot, die werd gefotografeerd door Yu Tsai in het Chateau Marmont, werd geïnspireerd door Johnny Depp en de romance van Kate Moss in de jaren '90.

Tsai vertelde op pagina zes : "Ik was altijd gefascineerd door Johnny Depp en Kate Moss, en toen ik Lindsay vroeg om een ​​shoot te doen, sprong ze op de kans. Het ging erom dat ze sexy was, Kate uit de jaren negentig channelde.

Houd je ogen open voor een video van de shoot die deze week wordt gelanceerd.

Ter ere van LiLo's voorliefde voor het imiteren van de groten, bekijken we onze top acht iconische fotoshoots aller tijden:

Marilyn Monroe door Bert Stern - Nu gezamenlijk bekend als "The Last Sitting", werden deze foto's genomen in 1962 in Hotel Bel Air zes weken voordat ze dood werd aangetroffen. Lohan stond berucht voor deze shoot voor New York Magazine in 2008.

Johnny Depp en Kate Moss door Annie Leibovitz - Van de opname uit 1994 zei Leibovitz: "Die was gemakkelijk te doen! Hotelkamer in New York, ik kreeg een shoot met hem, ze was daar bij ons en ik vertelde haar, wat dacht je van een foto van jou en hem samen? En ze zei, ja. Dat is het beeld van passie. Ze waren echt heel erg verliefd. '

Demi Moore van Annie Leibovitz - Demi Moore's cover van de Vanity Fair in 1991 veroorzaakte zo'n controverse dat haar wikipedia-pagina nog steeds een omvangrijke sectie heeft met de titel " Vanity Fair Controversy." Zeven maanden zwanger van haar dochter Scout in die tijd, wekten de beelden gevoelens van seksuele objectivering op en empowerment op hetzelfde moment.

Dovima met de olifanten door Richard Avedon - Avedon schoot deze verspreiding in 1955 met de ontwerpen van Yves Saint Laurent voor Dior, toen de overleden ontwerper een assistent was voor Christian Dior.

Cindy Crawford, Tatjana Patitz, Helena Christensen, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Karen Mulder, Stephanie Seymour door Peter Lindbergh - Lindbergh veroverde de iconische cast van jaren '90 supermodellen, gekleed in Gianni Versace, voor Vogue 's september 1991 nummer.

Veruschka door Franco Rubartelli - Deze fotoshoot uit 1968 voor de Franse Vogue pronkt met Veruschka, een van de meest iconische modellen van het tijdperk, in het Yves Saint Laurent-safarikleur, een van de meest iconische ontwerpen van het tijdperk; een vergelijking voor succes. Carine Roitfeld is onlangs gezien met dezelfde hoed en veroorzaakte grote jaloezie in de mode-industrie.

Kate Moss van Irving Penn - Het is geen verrassing dat Kate Moss deze lijst opnieuw maakt, dit keer geschoten door Irving Penn. Deze iconische foto schiep haar positie als eeuwigdurende waif.

Gisele door Walter Chin - Shot voor het nummer 2000 van Vanity Fair, een 19-jarige Gisele Bundchen, aangekondigd in een nieuw tijdperk van supermodellen met deze Lady Godiva-achtige fotoshoot. Sascha Baron Cohen imiteerde de shoot zelfs als Bruno.