De meest showstopping schoonheid van de Fashion Week van Londen

 
Anonim

door Rachel Adler 3 jaar geleden

Topshop. Burberry. Vivienne Westwood. Alle Britse ontwerpers die we kennen en waarderen, zijn onze go-to's voor die casual, coole schoonheid die zo synoniem is geworden aan hun merken. Van vers gezicht en gloeiend tot bedhead, de Britten doen "cool" verdomd goed. Met de afsluitende London Fashion Week hebben we talloze lippen, moeiteloze golven en mega-wimpers opgemerkt.

Maar de Britten brengen altijd elk seizoen een aantal uiterlijke kenmerken mee. Hier, om je een transatlantische vlucht te besparen, de meest showstopping looks van London Fashion Week.

Voor Burberry's SS 2016-show gaf make-upartiest Wendy Rowe de modellen die traditionele, lichtgevende gloed waar ze beroemd om is en wisselde lippen af ​​tussen Burberry's iconische Oxblood-lippenstift (ja, voor de lente!) Of Nude Beige.

De wimpers bij Daks waren de focus van de look, met een spiderachtige lengte langs de bovenste wimperlijn en wimpers klonterend samen dankzij een extra laag mascara.

De krachtige rode lip die op Felder Felder is gespot, is de perfecte manier om een ​​statement-lip op te nemen, ongeacht het seizoen, omdat de rest van de make-up tot een minimum wordt beperkt. Matte huid, geborstelde wenkbrauwen en geen mascara (hijg!) Zijn voldoende om deze look te krijgen.

Glanzende groene deksels zijn niet bepaald "kantoorkleding", maar op de een of andere manier werken deze kleuren gewoon. Voor de show van Holly Fulton wisselden modellen af ​​tussen een lichtoranje of groen op de deksels, met een vleugje glans voor de glans. De look was ook gebalanceerd met een glans op de lippen. Hoewel deze afgehaalde make-uplook niet voor beginners is, zijn we er zo in.

Gareth Pugh weet altijd een verklaring af te leggen, en deze gezichten die over maskers met uitgestrekte kous werden geschilderd, stelde niet teleur. Hoewel deze looks beter bij Halloween passen (maken dat perfect voor Halloween), waren het absoluut showstoppers die over de landingsbaan kwamen.

De romantische en extravagante collectie van Giles Deacon was compleet met een zachte maar toch heldere roze lip, perfect gescheiden (en gecoate) wimpers en geborstelde wenkbrauwen - in feite een ideale make-uplook voor een avondje uit.

Deze moeiteloze blik van Issa Londen ging helemaal over de zorgeloze golf en het blote gezicht, maar om een ​​klein beetje rand toe te voegen, werd een dikke zwarte lijn onder het oog getrokken.

De blauwe oogmake-up trend gaat nog steeds sterk in Londen, met een blauwe voering die wordt gebruikt om het hele oog te bedekken met Jonathan Saunders.

Ziek van de vlecht? De draai is een chique update van de oude standby, zoals te zien is bij JWAnderson. De slanke paardenstaart met een tweesnedige twist is gemakkelijk te doen en ziet er o zo verfijnd uit.

De gestroomlijnde haarlook is een beetje overdreven geworden en het is niet gemakkelijk om de startbaan te verlaten. Maar deze strakke / textuur-op-de-bodem (feest achteraan!) Blik op PPQ is een geruststellend stuk over texturen die echt werken.

Doorspoelde wangen, perfect verzorgde wenkbrauwen en lichtelijk warrige lokken voor de overwinning: het frisse, moeiteloze kapsel bij Preen is in feite de look die we allemaal elke dag van ons leven willen.

Weet je wanneer je nepwimpers toepast, en je knipt ze omdat je niet wilt dat mensen het weten? Dat was niet het denken bij Sibling Londen. Deze falsies waren bedoeld om te fladderen en elk model had een stompe pony om bij hun steil recht haar te passen.

Ook op het gebied van de waanzinnige zweepslagen heeft Thomas Tait touwtjes aan zijn extreme valse wimpers bevestigd, waardoor ze duidelijk het opvallende kenmerk van zijn schoonheid zijn.

Bij Topshop Unique hadden modellen een rommelige make-uplook. De verklaring rode lip en glanzende oogmake-up moest eruit zien alsof hij was ingeslapen, wat bewijst dat je enigszins onvolmaakte make-up echt werkt.

Vivienne Westwood heeft altijd een beetje een schoonheid die eruit ziet, en haar Red Label-show, die gebaseerd was op een protest voor het bewustzijn van de klimaatverandering, was niet anders, met modellen die verschillende gekleurde markeringen op hun gezicht toonden.

De 12 meest gesnapt Italiaanse stijlsterren