Mood Board: Buns

 
Anonim

door Rachel Adler 4 jaar geleden

We zijn altijd al een fan geweest van elk kapsel dat "dag oud" of vies haar aanmoedigt, en we geven bonuspunten aan stijlen die dat "overgeven en gaan" voelen. Het broodje is al jaren een van die stijlen - het kan op verschillende manieren worden gedragen, maar het denkproces erachter is hetzelfde - je wilt op een of andere manier al je haar op en uit je nek krijgen. Of je nu voor een rommelige look of een slanke en chique stijl gaat, er is echt een broodje voor iedereen.

De hiervoor genoemde stijl is ontelbare malen op de startbaan gespot, van slanke - bijna shellacked - kijkt naar Dolce en Gabbana naar hoge en rommelige topknopen met een vleugje verfijning bij Carolina Herrera. Afhankelijk van de gelegenheid, zal een knot altijd de truc uithalen - of je nu een bruid bent of een 'coole meid' in het centrum op zoek bent naar een eenvoudige manier om je haar te strikken. Hoewel we allemaal weten dat dit één look is die nooit uit de mode zal raken, weten we ook dat het leuk is om geïnspireerd te worden door enkele van de chicste broodjes om onze go-to-stijlen zo nu en dan op te fleuren.

Laat je inspireren door bovenstaande looks en laat ons weten welke je toevoegt aan je knotroutines in de comments hieronder!

Afbeeldingen via Imaxtree