Miley Cyrus vergeleek haar seksleven met Liam Hemsworth met een voertuig

 
Anonim

door Jason Pham 1 jaar geleden

Foto: Getty Images

Of het nu gaat om fans, Ellen DeGeneres of haar oma, Miley Cyrus is niet iemand die terugdeinst voor persoonlijke onderwerpen zoals haar seksleven. Onlangs verscheen op "The Ellen DeGeneres Show" de 24-jarige zangeres verfrissend echt over haar slaapgewoontes met haar vriend (en geruchtenfantasie), Liam Hemsworth .

In het interview vroeg DeGeneres aan Cyrus een aantal seksgerelateerde vragen uit Cosmpolitan- tijdschriften uit de jaren 70. Cyrus begon het gesprek met een voorgevoel dat haar grootmoeder in het gehoor was. Na aanvankelijke terughoudendheid concludeerde Cyrus echter dat zij DGAF als haar oma op de hoogte was van haar seksgewoonten en DeGeneres vertelde om verder te gaan. "Mijn oma is in het gehoor, " zei Cyrus. 'Ze kan het toch niet horen. Het is ok. Ik maak maar een grapje - dat kon je horen. Ik heb een microfoon. "

MEER: Miley Cyrus poseert naakt met diamanten op haar soldaten

Toen kreeg DeGeneres de vraag, of Cyrus haar seksleven zou vergelijken met "een achtbaanrit, een luxe cruise of een forenzenreis op een Concorde-jet." Voordat DeGeneres de laatste optie kon afmaken, belde Cyrus in met Optie C: een forenzenreis op een Concord-jet.

"Een woon-werkverkeer op een Concorde-jet?" Verduidelijkt DeGeneres. "Dat betekent dat het snel is."

"Ja, " verzekerde Cyrus. "Het gaat goed met mij."

MEER: De ingewikkelde schoonheidsevolutie van Miley Cyrus

Hoewel de relatie van Cyrus en Hemsworth nog steeds een groot mysterie is sinds ze vorig jaar herenigd zijn na het beëindigen van hun engagement in 2013, weten we in ieder geval iets meer over wat er tussen hen in gaat. En, te oordelen naar het antwoord van Cyrus, we gokken dat het paar niet al te onbekend is met de mile-high club.