The Met Gala gaat nog exclusiever worden: tickets worden elk $ 25.000

 
Anonim

door Perrie Samotin

3 aandelen

5 jaar geleden

Anna Wintour
Foto: Getty

Alsof het jaarlijkse Met Gala - of de Oscars of Fashion zoals het bekend is - niet exclusief genoeg is, zullen tickets voor het feest elk volgend jaar stijgen tot $ 25.000, nadat organisatoren, waaronder Anna Wintour, besloten hebben dat de goklijst nog restrictiever moet zijn .

"Er zal een ticketprijs zijn van $ 25.000 (afgelopen mei waren er $ 15.000 + $ 25.000 tickets) voor het gala 2014, zowel de heropening van het Costume Institute als de tentoonstelling van Charles James, " vertelde een bron aan Page Six.

Wie weet, misschien wil Wintour prijzen verhogen, dus niet elke realityster denkt dat ze na vorig jaar een kans hebben om binnen te komen, wanneer Kim Kardashian eindelijk haar uitnodiging ontvangt, nadat ze naar verluidt al jaren wordt afgekeurd. Toegegeven, haar vriend Kanye West was aan het optreden en heeft haar kennelijk in huis gehaald, maar toch .

De actrice veroorzaakte behoorlijk wat opschudding toen ze, na het evenement, een Australisch radioprogramma vertelde: "Wil je dat ik eerlijk ben? Het was slecht. Het lijkt het beste van de wereld. Je denkt: 'Oh mijn God, het zal zo glamoureus en verbazingwekkend zijn, en je zult al deze beroemde mensen zien.' En dan kom je daar, en het is zo heet en zo druk, en iedereen duwt je. Dit jaar was het echt intens. Het was niet leuk! Kanye West speelde en hij was woedend en hij gooide zijn microfoon naar beneden. . . . En. . . Ik voel dat we allemaal een beetje oud zijn om punk te dragen. "

"Het verhogen van de prijs van het ticket zal het Met Gala nog meer high-fashion, nog exclusiever en zelfs meer ambitieus maken", vertelde een andere bron aan Page Six.

Misschien voor mensen zoals wij, maar we denken niet dat een extra $ 10.000 een A-lister als Paltrow twee keer zal laten nadenken als ze weer wilde gaan. Uiteraard moet Wintour elke gast persoonlijk goedkeuren, dus waarschijnlijk zullen we Gwynnie in the Met dit jaar niet zien.

Het Gala wordt gehouden op 5 mei in het Metropolitan Museum of Art en wordt voorgezeten door Wintour, Aerin Lauder, Oscar de la Renta, Sarah Jessica Parker, Lizzie en Jonathan Tisch en, enigszins willekeurig, Bradley Cooper .

Wat denk je van het prijskaartje van $ 25.000? Astronomisch of meer dan redelijk? Laat het ons weten!