Make-upfouten die ervoor zorgen dat u er ouder uitziet

 
Anonim

door Shannon Farrell 5 jaar geleden

Geen blos

Onze gezichten verliezen kleur naarmate we ouder worden, wat leidt tot een verbleekte huid die blozen nog belangrijker maakt. Meng een crème-formule op de appels van je wangen voor een verlichte gloed.

Foto: Getty Images

Too Much Foundation

Gekoekt op de foundation brengt rimpels tevoorschijn omdat het product tot fijne lijntjes neigt. Gebruik in plaats daarvan een vochtige spons om een ​​enkele lichte laag hydraterende foundation aan te brengen (niet mat of lang), die de huid hydrateert en vouwen vermindert.

Foto: Getty Images

Too Much Concealer Under the Eyes

Donkere zakken onder de ogen kunnen ouder worden, maar het aankoeken op de concealer kan de aandacht op het probleem vestigen. Kies een rijkelijk gepigmenteerde, romige stick concealer, die u dekking biedt zonder op product te hoeven kauwen.

Foto: Getty Images

Dark Lipstick

Naarmate we ouder worden, worden onze lippen dunner en donkere lipkleuren laten de mond er eigenlijk kleiner uitzien. Blijf bij heldere of lichtgekleurde lipsticks en voeg een beetje glans toe in het midden om je pruilbuik te kloppen.

Foto: Getty Images

Eyeliner rond het volledige oog

Een stevige donkere oogvoering kan heel hard zijn, waardoor scherpe lijnen worden gecreëerd die kraaienpootjes naar buiten kunnen brengen en de ogen er kleiner kunnen uitzien. Dikke voering op de bovenste wimpers kan ook ervoor zorgen dat de deksels er zwaarder uitzien. Plaats in plaats daarvan alleen de buitenste driekwart van het oog en veeg uw voering schoon met een Q-punt of een gebogen borstel om de look te verzachten. Gebruik een heldere tint om de binnenhoeken te markeren.

Foto: Getty Images

Mascara op onderwimpers

Er is je keer op keer verteld dat het aanbrengen van mascara op de onderste wimpers je ogen groter zal doen lijken. Maar als je ouder wordt, kan deze truc ogen er echt droopy uit laten zien. In plaats daarvan, blijf bij het benadrukken van de bovenste wimpers om te voorkomen dat je look bottom-heavy wordt.

Foto: Getty Images

Te dunne wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn eigenlijk dun en vervagen met de leeftijd, waardoor de meeste gezichten er jeugdiger uitzien door vollere wenkbrauwen. Gebruik een schuine borstel om dunne wenkbrauwen te vullen met een poeder dat lichter is dan je natuurlijke wenkbrauw.

Foto: Getty Images

Too Much Bronzer

Als je bronzer over het hele gezicht draagt, kun je er ouder uitzien. Blijf in plaats daarvan bij de 'C'-formatie - op de slapen, langs de zijkanten van het gezicht en vlak onder de jukbeenderen.

Foto: Getty Images

De 15 meest sexy sporten geïllustreerde covers