Makeup Artists 'Life-Changing Drugstore schoonheid vindt

 
Anonim

door Victoria Moorhouse 3 jaar geleden

Hoewel je zeker Chanel-lippenstift of Dior-mascara in hun kits zult vinden, weten de meeste make-upartiesten dat legitieme schoonheidsproducten geen zwaar prijskaartje nodig hebben om serieuze resultaten te leveren. Jazeker, zelfs de pro's scoren make-up die verandert in de drogisterij en zweren bij hen, of ze nu backstage werken aan modellen of hun eigen gezichten bijwerken.

In het belang van een nog productievere reis naar CVS hebben we experts ondervraagd en de primeur gehaald voor schoonheidsproducten voor drogisterijen waar ze niet zonder kunnen.

Grafisch ontwerp door Candace Napier

Tamah Krinsky, Celebrity Makeup Artist
"Een van de favoriete drogisterijen van mij is de Revlon Colorburst Matte Balms. Ze komen in de vorm van een krijt, zijn een pure matte formule en voelen aan als een balsem. Ze zijn er in een groot aantal kleuren en ze zijn super betaalbaar! "

Jamie Greenberg, Celebrity Makeup Artist
"Mijn favoriete drogisterijproduct aller tijden is NYX LipButter Gloss. Het is $ 4, 99. Het heeft een overvloed aan kleuren en het ziet er goed uit voor iedereen. Zo'n universele thuisrace! "

Romy Soleimani, Makeup Artist en Beauty Director bij Large op Beauty.com
“Aquaphor. Een klassiek, nietjesproduct voor het snel helen van ernstig droge en gebarsten lippen. Veel modellen hebben zeer droge lippen vanwege de grote hoeveelheid reizen die hun werk vereist, en het is mijn taak om dit zo te maken dat niemand dat ooit zou weten. Dit product is eigenlijk als een toverstaf die ter plekke wordt gerepareerd, maar ik vind het vooral leuk om het toe te passen aan het begin van de make-up, zodat het doorweekt naar de lippen terwijl ik de huid prepareer of neig naar andere delen van het gezicht. ”

Ermahn Ospina, Celebrity Makeup Artist
"Lash sensationeel vol fan effect wasbaar in zwart door Maybelline is mijn nieuwste drogisterij vondst! Ik hou van de borstel. De formule strekt zich uit en geeft een groot volume aan wimpers zonder klonten. "

Foto: @facemaid

Jen Fleming, make-upartiest
"Op dit moment is mijn drogisterij make-up MVP COVERGIRL's Outlast Longwear Lipstick . Elf kleuren zwembadbestendige, strandvriendelijke, bruiloftseizoen draagbare lipstick van 8 uur, die zomerdagen in zomernachten doorneemt. "

Carissa Ferreri, Celebrity Makeup Artist
"Mijn favoriet drogisterijproduct is Maybelline Baby Lips Crystal! Ik ben een grote fan van de textuur en de reeks getinte kleuren. Niet alleen is de Baby Lips Crystal geweldig op de lippen, maar het is ook een geweldig multifunctioneel product. Mijn favoriete truc is om een ​​beetje van het product recht op het midden van het ooglid toe te voegen. Het geeft een mooie glans en maakt je make-uplook af met toegevoegde dewiness! "

Neil Scibelli, make-upartiest
"Mijn drogisterij is de Maybelline's Master Precise liquid black liner. Ik ben dol op deze vloeibare voering vanwege het precieze punt, de ultrazwarte kleur en de sneldrogende formule. Ik heb met zoveel vloeibare voeringen gewerkt, en ik ben echt onder de indruk van deze! De viltstift is super eenvoudig om mee te werken en zorgt voor de perfecte cat-eye. "

Edward Cruz, Celebrity Makeup Artist
"Sonia Kashuk at Target is een merk dat is ontwikkeld door visagist Sonia, een 30-jarige veteraan in het bedrijf. Elk item op de planken wordt met de hand geplukt door haar. Brightening Powder is een product dat ik altijd bij me heb. Het geeft een hoogtepunt voor de huid, terwijl fijne lijntjes en verkleuring worden verspreid. Hoewel de trend van het gebruik van crèmeverlichtingen om de jukbeenderen te benadrukken bloeit, heb ik de voorkeur voor SK Brightening Powder voor hetzelfde doel, vooral voor rode loper en dagelijks gebruik. Bovendien hebben crème markeerstiften de neiging om op de huid te migreren vanwege de zwaartekracht en onze lichaamswarmte. Poeder blijft op zijn plaats zitten en kan zelfs bovenop een crèmekleurige markeerstift worden gebruikt om het in te stellen - zonder afbreuk te doen aan het doel ervan. "

Joanna Schlip, Celebrity Makeup Artist voor Physicians Formula
"Ik ben dol op de Physicians Formula Shimmer Strips All-in-1 Custom Nude Palette voor Face & Eyes in Warm Nude. Met 12 kleuren kunt u eenvoudig het palet op uw ogen gebruiken om te accentueren, contouren te maken, als bronzer en als blos. Ik vind het fijn dat het fijngemalen is en niet te glitterachtig. Het heeft precies de juiste hoeveelheid glans om je te doen gloeien. "