Make Your Home voelt als een museum met deze 21 galeries muursjablonen

 
Anonim

door Lindsey Lanquist 2 maanden geleden

Foto: A Beautiful Mess.

Galerijmuren zijn als ongelooflijk gastronomische maaltijden, betrokken desserts en hypermoderne baden. Het zijn dingen die je op Pinterest ziet en een bladwijzer voor later, goed wetend dat je ze waarschijnlijk nooit opnieuw zult maken. Omdat, echt, hoe kon je? Gastronomische maaltijden zijn moeilijk te perfectioneren; DIY-desserts die fout zijn gegaan, komen vaker voor dan DIY-desserts zijn goed gegaan (we hebben allemaal Nailed It gezien); en niemand heeft de tijd (of geduld) om hun tobbe te vullen met kristallen en deze te vullen met rozenblaadjes voordat ze zich inschikken voor een duik.

Galerijwanden lijken op elkaar: je moet kunst in complementaire formaten vergaren en dan moet je uitzoeken hoe je het kunt weergeven. Niet alleen dat, maar uw display moet er esthetisch aantrekkelijk uitzien, u ordelijk (nooit rommelig) voelen en samengaan met al het andere in de kamer.

Dat weerhoudt me er niet van om te dromen. En het heeft de talloze mensen die foto's van galerijmuren op de reg aan favorieten toevoegen, niet gestopt.

MEER: 23 artiesten onder de radar om online te winkelen (en volgen)

Ik heb in de afgelopen vijf jaar in vier verschillende appartementen gewoond, dus verhuizen naar een nieuw huis is voor mij een routine geworden. Ik heb de hele verpakking onder de knie, dan uitpakken en vervolgens decoreren. Maar een ding dat me nooit in de steek laat is dat ik mijn kunst specifiek laat zien, uitzoeken hoe ik kunst kan ophangen op een manier die efficiënt, esthetisch aantrekkelijk en in het algemeen zonder stress is.

Elke keer als ik dingen probeer op te hangen, verteren zorgen me. Zet ik deze afdruk op de juiste hoogte? Is deze spiegel net zo ver van de muur verwijderd als de spiegel er tegenover? Nee, het is dichterbij, toch? Oh mijn God, is dat schilderij geheld ? De enige reden dat er op dit moment in mijn flat wordt opgehangen, is omdat mijn vader ziek werd van mijn stront en semi-lukraak dingen in de muur spijkerde.

MEER: Hoe de perfecte charcuterieplaat te maken, volgens werkelijke charcutiers

Galerijmuren zijn het soort dingen waar ik in mijn stoutste dromen omheen droom - dromen waar ik niet alleen chill genoeg ben om erachter te komen hoe ik dingen in een rechte lijn hang, maar zo meesterlijk chill heb ik het voor elkaar gekregen dingen op te hangen in een kunstzinnige, gecompliceerde manier. Ik breng mijn dagen door met lezen in mijn woonkamer vol galeriewanden voor het koken van een ongelooflijk gastronomische maaltijd, het bakken van een betrokken dessert en genieten van een hypermodern bad.

Ik weet niet hoe ik de rest van deze dingen haalbaar moet maken, maar ik heb ontdekt hoe ik galerijmuren nog meer kan maken. Ik heb sjablonen gemaakt-sjablonen die je kunt vastpinnen op je digitale vision-borden en schalen wanneer je besloten hebt om de sprong te wagen en een eigen galerijwand te maken.

Omdat kunst in verschillende vormen en maten wordt geleverd (en omdat mensen verschillende voorkeuren hebben met betrekking tot galerijwanden), heb ik 21 sjablonen voor u geselecteerd waaruit u kunt kiezen. Sommige zijn minimalistisch; anderen zijn maximalistisch. Maar allemaal zullen ze de DIY-galerijwand van je dromen een beetje meer binnen handbereik brengen. (Voor wat het waard is, heb ik oog voor de sjablonen 1, 5, 8 en 13.)

Voor de decorateur die zoveel foto's heeft, weten ze niet eens waar ze die moeten plaatsen.

Foto: Lindsey Lanquist.

Heb je veel meer verticale kunst dan horizontale kunst? We hebben je.

Foto: Lindsey Lanquist.

Probleem: je hebt tonnen kunst die (bijna) dezelfde grootte heeft. Oplossing: dit.

Foto: Lindsey Lanquist.

Omdat negatieve ruimte ook leuk kan zijn.

Foto: Lindsey Lanquist.

De eenvoudigste manier om een ​​verbluffende status van de galeriewand te bereiken. Het enige dat je nodig hebt zijn vijf kunstwerken. Vijf .

Foto: Lindsey Lanquist.

Dit kalmeert mijn ziel die van de organisatie houdt.

Foto: Lindsey Lanquist.

Er is niets mis met een beetje symmetrie.

Foto: Lindsey Lanquist.

Pro-tip: vul de kleinste vakken van deze sjabloon met muurdecor, in plaats van kunst, voor een serieus dynamisch scherm.

Foto: Lindsey Lanquist.

Net nauwelijks uit balans. Gewoon nauwelijks .

Foto: Lindsey Lanquist.

Niet uw gemiddelde lineaire weergave.

Foto: Lindsey Lanquist.

Een sjabloon op het volgende niveau voor de vijanden van de galerij.

Foto: Lindsey Lanquist.

Waarom zet je je vier verticale stukken op een muur en je twee horizontale stukken op een andere, in plaats daarvan?

Foto: Lindsey Lanquist.

De minimalistische benadering van de galeriewand.

Foto: Lindsey Lanquist.

Voor maximaal plezier, coördineer je twee centerpieces en maak de andere vijf compleet anders.

Foto: Lindsey Lanquist.

Weet niet zeker waarom je kunst in deze dimensies zou hebben. Maar hey, het is een ding. En dubbel zo, we ondersteunen het.

Foto: Lindsey Lanquist.

Bekijk die regels.

Foto: Lindsey Lanquist.

Voor de binnenhuisarchitect die houdt van negatieve ruimte- en vierkante foto's.

Foto: Lindsey Lanquist.

Maak je geen zorgen over de hoogte van je horizontale stukken. Zorg ervoor dat ze lang genoeg zijn om uit te rekken tot voorbij een verticaal stuk en raken het middelpunt van de andere.

Foto: Lindsey Lanquist.

In het geval dat je super op de sjabloon zat op dia 11 maar geen horizontaal stuk had om die leegte bovenaan te vullen.

Foto: Lindsey Lanquist.

Bewijs dat grote kunst ook in een galeriewand werkt.

Foto: Lindsey Lanquist.

Een enorme rechthoek, opgebouwd uit kleine.

Foto: Lindsey Lanquist.

De up-and-coming modellen van kleuren die op high-fashion banen domineren