MAC Cosmetics brengt de make-upcollectie 'Rocky Horror Picture Show' uit

 
Anonim

door Perrie Samotin

5567 aandelen

4 jaar geleden

Time Warp, inderdaad! Fans van de klassieke en oh-zo-campy cultfilm "The Rocky Horror Picture Show" zullen in de war zijn als ze horen dat de consumer products divisie van Twentieth Century Fox en M ∙ A ∙ C Cosmetics samenwerken om het veertigjarig jubileum van de film te vieren met een make-up verzameling waardig voor het ruilen van gekke wetenschappers, heroïsche pasgetrouwden of buitenaardse wezens uit Transsylvanië. (Hebben we je verloren? We raden je aan de film meteen te bekijken .)

De collectie, die precies past in de tijdgeest van MAC, een beetje oneerbiedige kijk op schoonheid, bevat belangrijke items zoals lipsticks en lippotloden, valse wimpers, schaduwpaletten, glitter en pigment, blozen, vloeibare voering en is verkrijgbaar bij MAC-winkels. en online vanaf 2 oktober.

"Het is moeilijk te geloven dat het bijna 40 jaar geleden is dat we de Rocky Horror Picture Show hebben uitgebracht , maar naarmate we deze mijlpaal naderen, is de film net zo uitbundig vermakelijk en relevant als het ooit was", zegt Lou Adler, uitvoerend producent van de film. "Het heeft zeker een eigen leven opgebouwd, en blijft generaties overstijgen en heeft jaar na jaar een vaste plek in de popcultuur."

De film uit 1975 - een satirische hulde aan de sci-fi en horror B-films van de late jaren 1930 tot begin jaren 70 - met de personages Tim Curry, Susan Sarandon en Barry Bostwick en produceerde een aantal 'stick-in-your-head' nummers zoals 'Time Warp' "En" Science Fiction, Double Feature "en" Sweet Travestiet. "