Luxueuze winkelsite Net-A-Porter om het drukmagazine binnen het volgende jaar te lanceren

 
Anonim

door Liz Doupnik 6 jaar geleden

Blijkbaar is afdrukken in de ogen van de luxe e-commerce website Net-a-Porter alles behalve dood. De site heeft vandaag aangekondigd dat het "een belangrijk modeblad in de komende 12 maanden of zo zal lanceren", vertelde CEO Mark Sebba van Net-a-Porter aan Wired UK, via WWD . Hoewel mama nog steeds het woord is over de meeste belangrijke details in de trant van frequentie en distributie, zijn we bereid om te wedden dat de recente benoeming van Harper's Bazaar UK- redacteur Lucy Yeomans tot hoofdredacteur betekent dat de drukkerij zwaar zal leunen op inhoud zoals insider-interviews en redactionele spreads, allemaal ontworpen om lezers ertoe aan te zetten iets van de site te kopen.

MEER: 10 beste luxe winkelsites

Dit volgt op een andere spraakmakende 'reverse launch', zoals Fashion News-website Style.com afgelopen oktober een printmagazine introduceerde. Terwijl die glanzende functies interviews, nieuws en prachtige beelden zijn, is het strikt redactioneel. We denken dat er iets te zeggen valt over de mogelijke invalshoek van Net-a-Porter om van zijn gedrukte publicatie een goed vermomde catalogus te maken die doordrenkt is met tijdschriftaspecten.

Met een enorm indrukwekkend bereik van ongeveer 4, 9 miljoen bezoekers per maand en een andere gedrukte publicatie die alleen wordt verspreid, is het interessant om te zien hoe de toegewijden van Net-a-Porter naar het niet-digitale aspect van de geliefde site gaan.