Little Black Book: Robert Verdi's Fashion Week Haunts

 
Anonim

door Leah Bourne 5 jaar geleden

Het is moeilijk om Robert Verdi op de eerste rij te missen tijdens de modeweek in New York - een zonnebril op zijn hoofd, een glimlach op zijn gezicht. Deze beroemdheidstylist / tv-persoonlijkheid / binnenhuisarchitect / socialemediagoeroe (serieus wat hij niet doet) is al vijftien jaar een modeweek. "Het is een opwindend persoonlijk kenmerk, " deelde Verdi met ons. "Ik heb het gevoel dat ik in staat ben geweest om Egypte te overleven. Zoveel mensen die ik ben begonnen zijn volledig verdwenen. Het is zoals die Tom Cruise-film The Firm . Waar zijn ze heen gegaan?"
Verdi heeft met ons gedeeld dat hij door de week naar ongeveer 25 modeweekshows gaat, een behoorlijk agressief schema, hoewel hij blijkbaar behoorlijk is aangepast in vergelijking met toen hij begon. "Mijn allereerste modeweek kon ik niet genoeg krijgen - het was net meth, fashion crack. Als ik modeshow hoorde, moest ik het zien - alle opkomende onbekende ontwerpers, absoluut de ontwerpers van een grote miljard dollar. Niet zo veel meer. Ik ging met Lindsay Lohan naar het behandelcentrum van Betty Ford en ik ben er veel gezonder over. Toen het eenmaal een baan was, was het moeilijker, minder interessant en routineuzer, zoals steeds opnieuw seks hebben met dezelfde persoon. '
Verdi voelt zich nog sterker over het vermijden van de New York Fashion Week-partyscene. "Op een gegeven moment werd ik een soort van beroemd, en ik had een auto en een chauffeur en zou naar elk feest gaan", vertelde Verdi. "Nu ga ik liever naar een sproetig gezicht meisje met beugel bat mitswa dan naar een fashion week feest voor iemand die ik niet ken."
Toch heeft na al die jaren de eerste modeweek van Verdi met hem gestaan. "Het was Todd Oldham, en ik had eigenlijk een orgasme, " deelde Verdi. "Ik was uitzinnig. Het was het toppunt van supermodellen en ze waren er allemaal in. Het was deze oversized dambord geïnspireerde collectie, en het was later in de tijdschriften en erg spannend. Mode houdt van de achtervolging en iedereen wil erbij zijn als er een dienst is. Dat is wat spannend is. "
Gelukkig zijn er nog steeds shows die Verdi opwindend vindt. "De Blonds-show is echt een cultureel gebeuren - artiesten, mode-mensen, drag queens, editors - die ik graag zie, " deelde hij. "En ik ga graag naar de grote Amerikaanse ontwerpers zoals Michael Kors."
Gezien de veteranenstatus van de modeweek van Verdi, konden we niemand beter bedenken om te vragen naar hun achtervolging in de favoriete New York Fashion Week. Tussen klassieke Italiaanse hotels en de beste winkels in New York zijn de plectra's van Verdi niet te missen.

Al lang beroemdheidstylist en mode-expert Robert Verdi is een modeweek-veteraan (15 jaar in het bedrijfsleven en sterk in de omgang). Hier deelt hij zijn favoriete trefpunten om te eten, winkelen en ontspannen tijdens de week.

Ace Hotel: "Ik hou erg van de lobby van het Ace Hotel, " deelde Verdi met ons. "Het is een geweldige plek om te ontspannen als je van metro naar metro loopt." Noot van de redactie: het is een geweldige plek om tussendoor te ontspannen, omdat u kunt profiteren van de gratis wi-fi en de Stumptown-koffie van het hotel. 20 West 29th Street; acehotel.com .

Bergdorf Goodman: "Winkel elke verdieping", adviseert Verdi "en dan lunchen in het zeer trendy café", ontworpen door Kelly Wearstler, de favoriete interieurontwerper van de mode. 754 Fifth Avenue; bergdorfgoodman.com .

Da Silvano: al tientallen jaren favoriet bij de insiders van de mode (waaronder Vogue- redacteur Anna Wintour) Verdi is een vaste waarde bij deze Toscaanse favoriet. De mozzarella van buffelmelk van het restaurant is waarschijnlijk de beste in de stad. 260 6th Avenue; dasilvano.com .

Novitá: "Een van mijn favoriete restaurants, " vertelde Verdi ons. Deze Gramercy Park-eetgelegenheid is gespecialiseerd in bijgewerkte versies van klassieke gerechten uit de Italiaanse regio Piemonte. Bestel de Branzino en je zult er geen spijt van krijgen. 102 East 22nd Street; novitanyc.com .

Giorgione: "Ik ben maar een soort van Giorgione, " deelde Verdi met ons. Deze beroemdheid favoriet (Lenny Kravitz is een grote fan) heeft Italiaanse gerechten zoals gefrituurde artisjokken en gegrilde octopus. 307 Spring Street; giorgionenyc.com .

ABC Kitchen: "Je kunt hier niet fout gaan, " vertelde Verdi ons. Menu-items omvatten zwarte zeebaars uit Chili en een van de beste ijsijscoupes in New York. 35 East 18th Street; abckitchennyc.com.

Barneys New York: "Als je helemaal verkleed bent, verspil je een outfit en draag het Barneys en laat ze weten dat je op zoek bent naar iets nieuws, " grapte Verdi over een van de beste mode-imperiums in de stad. 660 Madison Avenue; barneys.com .

Beauty Product Staples: Our Fashion Week Overlevingsgids