Luister naar Justin Bieber's Amazing New Single 'Cold Water'

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Getty

UPDATE: Het is hier! Na een collab met en Major Lazer te hebben gevoeld op donderdagavond, viel Justin Bieber's chill-nummer Cold Water, geschreven door Ed Sheeran en Benny Blanco, officieel uit en is het redelijk goed, wat blijkt uit het feit dat iTunes nummer één is in de meeste landen. .

Grappig genoeg krijgt het niet alleen geweldige recensies van muziekcritici, maar ook van YouTube-commentatoren, waarvan velen toegaven dat ze geen JB-fans zijn, maar dol op dit nummer. Luister hieronder en maak je geen zorgen - je zult het overal voor het volgende jaar overal horen.

Wanneer Justin Bieber de albumhoes voor een nieuwe single op Instagram plaatst en belooft dat deze vanavond beschikbaar zal zijn, neemt de wereld het op - en dat is precies wat er vanmiddag is gebeurd. Hoewel hij niet precies heeft aangegeven wanneer vannacht, wacht Beliebers over de hele wereld hevig op het liedje 'Cold Water', door zich aan hun computer te kleven - of dat willen we ons graag voorstellen. "Vanavond. #coldwater nieuwe single # fan, "schreef hij op IG.

Krediet: Instagram | @justinbieber

Het nummer is technisch een Major Lazer-nummer, met JB en ; een of andere versie ervan is ogenschijnlijk al gelekt, hoewel het niet duidelijk is of die versie van het lied de uiteindelijke weergave is, een eerdere opname, of iets heel anders dan wat er vanavond zal verschijnen. Eén ding is zeker: het is bijna gegarandeerd een hit, omdat Biebs en Diplo (die samen met Jillionaire en Walshy Fire Major Lazer uitmaakt ) hebben samengewerkt aan "Where Are Ü Now" en Major Lazer en MØ hebben samengewerkt om "Lean" te creëren. On, "die beide mega-knallers zijn.

Om de hype op te krikken, heeft Bieber de lyrics van Beliebers overgenomen van het nieuwe nummer, wat duidelijk massa-hysterie heeft veroorzaakt, omdat vrijwel alles wat hij doet neigt te doen. Hij plaatste ook een GIF van zichzelf, nou ja, in een koud water springen gisteren voor zijn laatste deuntje. "Als je voelt dat je zinkt, zal ik voor je springen, in koud, koud water", schreef hij en citeerde hij zichzelf in het nieuwe lied. Dat geluid dat je hoort is dat miljoenen Beliebers eenstemmig gillen. Als je niet kunt wachten tot de officiële versie valt, hier is de YouTube van het uitgelekte nummer.