Leonardo DiCaprio Blijkbaar 'smeekte' Model Cara Delevingne om met hem naar huis te gaan

 
Anonim

door Spencer Cain 5 jaar geleden

Samen met de dood en belastingen kan Leonardo DiCaprio op modellen botsen als een van de concrete zekerheden van het leven. De 38-jarige 'The Great Gatsby' ster heeft een lange geschiedenis van dating catwalk-vrouwen, en het lijkt erop dat hij geen plannen heeft om te stoppen.

Volgens Life & Style is Leo aan het feesten op het filmfestival van Cannes, waar hij blijkbaar het pad kruist van het 20-jarige model van het moment Cara Delevingne . Leo vond het zo leuk aan de jonge Brit, dat hij zo ver ging om haar uit te dagen tijdens een 'Gatsby'-soiree. Een bron meldt dat Delevingne ondanks zijn beste inspanningen het niet heeft. "Ze ontweken hem, " zei de bron.

Niet dat ontmoedigde de aanhoudende acteur, die naar verluidt "[smeekte] haar om terug te gaan naar zijn hotelkamer, maar ze weigerde."

Het is veilig om te zeggen dat Leo waarschijnlijk niet gewend is aan afwijzing, gezien zijn talent om te daten met wie de huidige It-girl toevallig is.

Gewoon om samen te vatten: op het hoogtepunt van haar 2011 "Gossip Girl" roem, dateerde hij van Blake Lively. Hij dateerde ook Gisele Bundchen van 2000 tot 2005 aan en uit toen het Braziliaanse supermodel omhoogschoot naar roem, om nog maar te zwijgen van een hoop andere buzzy-modellen zoals Erin Heatherton en Bar Refaeli, evenals '90s It meid Bijou Phillips in the actual' '90.

Hoewel het erop lijkt dat Cara niet zo enthousiast was over de vorderingen van Leo, wierp ze naar verluidt een bot in de vorm van haar mobiele nummer, dus alle hoop is niet verloren. Als we echter zouden raden, zouden we ons voorstellen dat ze veel te druk is met het krijgen van tatoeages met haar BFF Rihanna en de krantenkoppen halen voor haar schandalige gedrag tot nu toe iedereen op dit moment.

Meer over StyleCaster :
Branding Expert weegt in op vermeende Cara Delevingne Cocaine Scandal
Cara Delevingne krijgt leeuwentattoo op haar vinger van de tattoo-artiest van Rihanna
Model Cara Delevingne Is het eerste covermeisje van Miss Vogue
The Star of Fall 2013 Fashion Week: Model Cara Delevingne