Last-minute Halloween-kostuums die u kunt maken met alleen uw gezicht

 
Anonim

door Rachel Krause 3 jaar geleden

Dus het is de dag voor Halloween, en je hebt niet eens aan je kostuum gedacht. Verdorie, misschien heb je nu net besloten dat je je echt wilt verkleden. Er is absoluut geen manier om iets te vinden dat zelfs maar enigszins geschikt is in een uitgezochte kostuumwinkel, dus je enige optie is om binnen enkele uren een doe-het-zelf look op te roepen. Helemaal niet vervelend.

Waarom zou je voor het vijfde jaar op rij een kat zijn als je kunt gebruiken wat je al moet doen als een van deze vijf beroemdheden? Dat klopt: alles wat u nodig hebt om aan tafel te brengen, is uw gezicht, samen met make-up die we u garanderen dat u al hebt. Het is zo eenvoudig en het kost je vijf minuten. Dit zijn je opties:

Foto: Larry Busacca / Getty Images voor MasterCard

Post-breakup Gwen Stefani

Gwen Stefani is altijd een badass geweest, maar na de scheiding is Gwen officieel niet meer geneukt om te geven. Terwijl de meeste vrouwen met gewaagde lippen schoonheidsrisico's nemen, doet Gwen het tegenovergestelde - ze ruilt haar kenmerkende felle rood in voor een romig metallic nude. Tussen de make-up, het haar en de nagels is ze een terugkeer naar de jaren '90 -versie van haarzelf op de best mogelijke manier. Pak je nagels, spuit je haar naar beneden met een blauwe kleur uit de feestwinkel en slick op Urban Decay Revolution Lipstick in Naked ($ 22) voor die glinsterende, niet sprankelende afwerking.

Foto: Dave M Benett / Getty Images voor Eva Cavalli

Cara Delevingne rockt met een valse lipring

Je "Cara Delevingne met lipring" -look is niet alleen een redelijk door beroemdheden geïnspireerd kostuum dat je op het allerlaatste moment kunt samenstellen, het is ook meteen hot. Vanzelfsprekend zijn de wenkbrauwen essentieel, dus speel de jouwe op door ze in te vullen met een donker potlood, gel of crème voordat je ze met Glossier Boy Brow in Black ($ 16) op en uit poetst. Als je al een lipring hebt, is dat cool. Als je dat niet doet, is dat ook cool: gewoon een valse halen bij je plaatselijke Claire's of een soortgelijke winkel.

Foto: FX-netwerken

Lady Gaga op American Horror Story: Hotel

We gaan het nieuwe AHS- seizoen bekijken wanneer FX het eerder tegen Hulu in gaat dan een jaar (serieus, wat levert het op?), Maar iedereen die een kabel heeft, zal zeker op de hoogte zijn van Gaga's uiterlijk. De make-up van de gravin is op punt, dus pak je favoriete zwarte voeringpotlood (we houden van Chantecaille Glans Glide Silk Infused Eye Liner ($ 29), je puntenslijper (erg belangrijk!) En een rijke bessenkleurige glans. Je wilt waarschijnlijk niet om je wenkbrauwen te bleken, dus ga je gang en bedek de haren met concealer in plaats daarvan, begin dan met het perfectioneren van je vegende opgestoken haar.

Foto: Dave M Benett / Getty Images

Kate Moss, altijd

Kate is de definitie van slordige glamour, dus als je een grote haast hebt of niet erg goed bent in het toepassen van eyeliner, is ze jouw meisje. Een rode lip, een rommelige zwarte voering en warrig haar zorgen voor een look die duidelijk Kate is, maar op dit moment voelen we ons geïnspireerd door deze look: neem een ​​sexy, retro geïnspireerde opsteekkapsel, een glinsterende rokerige oog dat je met je vinger besmeurde met dank aan Jouer Crème Eyeshadow Crayon in Abstract ($ 24), een beetje bronzer en een bijna blote lip en combineer het met tonnen "diamanten" en wat "bont", en je zult het leven van het feest zijn. Elk feestje. Ooit.

Foto: Kevin Mazur / Getty Images voor Roc Nation

Rihanna ziet eruit als een kantoormanager uit de jaren '80 en houdt van elke seconde

Rihanna lijkt bijna altijd op een post-apocalyptische babe, maar onze favoriete eigenschap is haar onveranderlijke aard die haar het vertrouwen geeft om letterlijk alles te dragen en er fantastisch uit te zien - of tenminste alsof ze de beste tijd ooit heeft. We weten niet waarom ze naar het Tidal-lanceerevenement kwam dat haar beste indruk van een retrosecretaris gaf, maar ja, waarom niet. Je zult waarschijnlijk een pruik willen voor die bouffant, maar verder heb je gewoon een grote zwarte voering nodig, heel veel wimpers en een mauve-bruine lipkleur als Buxom Big & Sexy Bold Gel Lipstick in Sultry Mauve ($ 22).