Lana Del Rey's Dueling Campagnes: Jaguar versus H & M

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden

Het ziet eruit als de favoriete zangeres van de modewereld en de grootste Saturday Night Live act aller tijden, Lana Del Rey, heeft een zaak van de J. Los gepakt. Nee, we bedoelen niet dat ze rondwandelt met een reserve-danser die nauwelijks legaal kan drinken; We bedoelen dat ze haar gezicht slaat op zo ongeveer alles dat haar kant opkomt, en de laatste is een rij auto's (ja, auto's!).

Van de release van haar campagne voor de Zweedse mega-retailer H & M is Lana weer terug als het gezicht van de Jaguar F-Type tweezitter. De advertenties die tot nu toe zijn vrijgegeven, laten Lana zien gekleed in de in de jaren zestig geïnspireerde stijl van het zwembad, terwijl ze de camera fotografeert. Geen woord over hoe een auto hier in het spel komt, maar we kunnen haar alleen maar voorstellen dat ze languit over haar kap hangt met een bollend badpak en rollers in haar haar.

Ondanks onze aanvankelijke scepsis, heeft Lana zichzelf bewezen als een kracht waarmee rekening moet worden gehouden voor de camera, en een hot commodity waar het high-end merken betreft. We zijn er echter niet helemaal zeker van dat we haar auto-aanbevelingen vertrouwen. Misschien wordt het tijd dat haar aantekeningen op haar muziek steunen. Vertel ons: Welke Lana-campagne heeft uw voorkeur?