Lacee Swan's nieuwe grafische tees, zijn modellen de nieuwe rocksterren?

 
Anonim

door Janice 8 jaar geleden

Vandaag heeft de in Brooklyn woonachtige ontwerper Lacee Swan de StyleCaster-studio bezocht om ons een eerste blik te werpen op haar aankomende collectie t-shirts geïnspireerd op onze favoriete runway-modellen. Plukkende modellen die ze als sterke rolmodellen beschouwde, selecteerde Swan voor Lara Stone, Karlie Kloss, Dree Hemingway, Ranya Mordanova, Daisy Lowe en Alexa Chung om te tekenen en te drukken voor haar Modelserie. Swan deelde ook drie selecte tekeningen uit haar aankomende DJ Girl Series: Harley Viera Newton, Leigh Lezark en Becka Diamond.

De shirts zijn bedrukt op 100% pure katoenjersey en zijn te koop voor $ 42 per stuk. Blader door de afbeeldingen hierboven om de volledige collectie te bekijken!

Swan is ook in de wereld van het gepersonaliseerde stationaire Custom Love gestapt. Vanuit de door u geselecteerde inspiratie en persoonlijke memorabilia creëert Swan een geheel unieke tekening en aquarel die is afgestemd op uw interesses en speciale gelegenheid. Deze afbeeldingen kunnen op hun beurt worden afgedrukt op verschillende stationaire kaarten en briefkaarten. Vrij leuk idee voor uw gehouden van degenen deze Valentijnsdag!

Lacee Swan ALEXA shirt, $ 42

Lacee Swan RAYNA shirt, $ 42

Lacee Swan KARLIE shirt, $ 42

Lacee Swan DAISY shirt, $ 42

Lacee Swan DREE shirt, $ 42

Lacee Swan ALEXA shirt, $ 42

CFDA / Vogue Fashion Fund-finalisten ontwerpen voor Ann Taylor