Kylie Jenner & Travis Scott Under Fire voor het 'kopiëren' van de muziekvideo van Ariana Grande

 
Anonim

door Samantha Feher 3 maanden geleden

Foto: Bob Levey For Sport / Getty Images.

Alsof er deze week niet genoeg drama is in de KarJenner-wereld (we hebben het over de uitbarsting van Kim vs. Kourtney, plus Kourtney's breuk met zijn oude vriend Younes Bendjima), we zijn hier om wat meer te morsen.

In het weekend bracht rapper Travis Scott zijn langverwachte album Astroworld uit . Hij vierde de release van het album met vrienden en familie, inclusief vriendin Kylie Jenner. Kort na de release van zijn album liet Scott ook de eerste begeleidende videoclip vallen voor zijn nummer "Stop Trying to Be God." De video komt heet op de voet van de single van Ariana Grande (en bijbehorende videoclip) "God Is a Woman. "Maar voor veel fans zijn de titels van de nummers niet hun enige gelijkenis.

MEER: Ariana Grande's tijdlijn voor haar verloving met Pete Davidson

De muziekvideo van Scott bevatte verschillende scènes, waaronder een digitaal veranderde en gloeiende Kylie Jenner, omgekeerde frames, de rapper die een groep 'volgelingen' (die in het wit gekleed waren) leidde en artistieke portretten van de zon. Na de release wezen verschillende fans erop dat Grande's video, die bijna een maand voor Scott's debuteerde, veel van dezelfde kwaliteiten bevatte. (Behalve de omgekeerde frames, die te vinden zijn in Grande's eerdere video voor "No Tears Left to Cry.")

Fans waren er snel bij om de overeenkomsten tussen de nummers en de video's aan te duiden, en velen beschuldigden Scott van het kopiëren van Grande. Sommige fans vermoedden zelfs dat Grande op het nummer staat:

Sommigen dachten zelfs dat Scott doelbewust een Grande-look gooide om in de video te dansen:

En nog anderen geloven dat het liedje eigenlijk een graantje was bij Grande:

We zullen de waarheid niet kennen voordat een betrouwbare bron zich uitspreekt, dus als je ons nodig hebt, zijn we hier

.

popcorn laten vallen.