Kylie Jenner Stars in PartyNextDoor's nieuwe muziekvideo, 'Come and See Me'

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Youtube / PartyOMO

PartyNextDoor debuteerde net de videoclip voor "Come and See Me", met een zeer dromerige, zwoele Kylie Jenner, die in de regen met hem op pad gaat.

De video, die vandaag op Snapchat is uitgebracht (het is tenslotte Kylie-gerelateerd), voelt als een raar kruis tussen realiteit en fantasie, te beginnen met een mooie ochtend in Los Angeles. Jenner maakt thee in een zijden slip en nestelt zich met haar hond. Alles voelt etherisch. Dan zakt de slag en PND kreunt van een piano, terwijl Jenner haar make-up doet, gesplitst met partyscènes. Jenner ziet het hele gebeuren afgaan op Snapchat, dat erg actueel en meta is en, in positieve of in negatieve zin, ter plaatse.

Youtube / PartyOMO

En dan komt Jenner op de plaats van PND en ze zien het in de regen. Het geheel is fascinerend, en hoewel ze niet publiekelijk over hun relatie hebben gesproken, zijn ze al genoeg genoeg gezien (en hebben ze elkaars snapchats genoeg gezien) dat hun relatie verder lijkt te gaan dan speculatie.

Geen teken van Drake in de vid - zijn couplet in het nummer is vervangen door een kleine sax - maar wie heeft hem nodig als je zoveel chemie hebt tussen PND en Jenner?