Kylie Jenner schakelt opmerkingen over IG uit, moe van alle 'zelfpromotie'

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Wenn

Als je erover denkt om naar Kylie Jenner 's Instagram te gaan om vandaag nog wat reacties te plaatsen, moet je je avond opnieuw plannen: de realityster en cosmetica maven is gestopt met het commentaarspel, zoals ze op Twitter aankondigde. "Dus ik probeer mijn opmerkingen op Instagram uit te schakelen omdat ik klaar ben met mensen die zichzelf promoten en de 'LB's', tweette ze. Als u geen internet spreekt, zijn 'LB's' 'like-backs'.

Het lijkt misschien een beetje ironisch dat ze de zelfpromotie beu is - tenslotte doet ze dat veel zelf op het platform. Maar als je denkt aan de enorme hoeveelheid IG-opmerkingen die ze per dag krijgt, begrijpen we hoe ze het hele ding moe zou worden. Bovendien is Jenner geen onbekende voor haters, en hoewel ze de trolmoeheid niet op haar lijst met redenen om te pauzeren op reacties plaatste, zou het wel aardig voor haar moeten zijn om Instagram te openen en geen stortvloed aan vervelende feedback te vinden die haar in de armen keek gezicht.

Krediet: Instagram | @kyliejenner

Ze is behoorlijk goed in het hanteren van de negativiteit. Toen haar werd gevraagd, "Waarom heb je meer plastic in je lichaam dan een Barbie-pop?" Tijdens een vraag-en-antwoord vorig jaar, antwoordde ze: "Nou, ik heb niets gedaan behalve mijn lippen, maar niemand lijkt dat te geloven, dus

.

Het kan me niet veel schelen. "Dat gezegd hebbende, het is duidelijk dat ze liever zo veel mogelijk uit de buurt blijft. "Iemand die denkt dat mijn hele gezicht is gereconstrueerd, mensen die me niet kennen en alleen maar roddelbladen en tijdschriftomslagen lezen, irriteert me alleen maar, " zei ze.

Haar nieuwe no-comments beleid valt samen met Instagram's uitrol van hun "Verhalen" -functie, die precies hetzelfde is als Snapchat's functie met dezelfde naam. Maar maak je geen zorgen: je kunt nog steeds commentaar geven op de Kylie Cosmetics Instagram, althans voorlopig.