Kristen Stewart en de slechtste trouwkleding ooit.

 
Anonim

door Caroline Murray 6 jaar geleden

Foto: met dank aan Daily Mail

Ligt het aan mij, of heeft iemand anders genoeg van Kristen Stewart? Begrijp me niet verkeerd; Ik ben helemaal voor een gezond debat tussen Team Edward en Jacob, maar dat is ongeveer zo ver als mijn interesse in K-Stew gaat. Afgezien daarvan wrijft haar oh-zo relaxte kleding me gewoon op de verkeerde manier. Dus toen ik dit beeld van de Twilight- actrice op Instagram zag, een spijkerbroek droegen voor de bruiloft van een vriend, vroeg ik me af: heeft ze te veel vrijetijdskleding gedragen?

Kristen Stewart's Custom "Designed" Vans

Ik denk dat ik op die manier ouderwets ben; Ik vind nog steeds dat flip-flops ongepast zijn op het werk en dat zwart nooit gedragen mag worden op een bruiloft. Niettemin beschouwde K-Stew, die de soiree bij de beau Robert Pattinson bezocht, zichzelf als cool genoeg om een ​​spijkerbroek uit te trekken, een saaie zwarte tank en een blazer voor de grote dag van haar vriend. Oh, en je kunt haar BH zien.

Gezien de mode-blunder van Kristen, en dat het trouwseizoen is, hebben we besloten om een ​​lijst met huwelijksproblemen te maken - sommigen betwistbaar, sommige niet, maar het overwegen waard.

1. Draag geen wit.
Dit is een basisregel. Zelfs als de bruid modern is en de voorkeur geeft aan een kleurrijke jurk, behoudt ze zich het recht voor om wit te maken. De hele dag (we hebben het tegen je, Pippa Middleton!).
2. Vecht niet over het boeket.
Heb je meisjes dit ooit zien doen? Het ziet er zo wanhopig uit - als het bedoeld is, pak je het boeket.
3. Draag geen spijkerbroek.
Zie het trieste voorbeeld van Kristen Stewart hierboven.
4. Zing en dans niet door het gangpad.
Ok, er zijn enkele uitzonderingen op deze regel. Maar laat nooit een Christina Aguilera-nummer horen, terwijl je een microfoon vasthoudt in plaats van een boeket, zoals dit.
5. Flirt niet met de bruidegom.
Hij is niet beschikbaar. Probeer een stalknecht.
6. Wees niet de dronken dwaas.
We snappen het: open bars, ze zijn geweldig. Maar je wilt worden uitgenodigd voor andere bruiloften, dus verpest dit niet door het te overdrijven.

De 10 beste bruiloftskapsels

Dat is onze lijst voor nu, maar naarmate het seizoen vordert, zijn we zeker dat we meer zullen zien. Geloof je in een bruiloft nee-nos?