Kourtney Kardashian Trolls Khloé voor haar 'Pee Stain' kleerkaststoring

 
Anonim

door Jason Pham 1 week geleden

Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images voor Gabrielle's Angel Foundation.

Het bijhouden van de Kardashians is nooit een korte relatable zus momenten, of het nu Kourtney geplaagd Kim's fiets shorts of Kendall Kourtney verdedigen in haar vete met Scott Disick. Maar geen enkele aflevering was meer te relateren dan die van zondag toen Kourtney het hele gezin verzamelde om gek te worden van Khloé's "plassen" kledingkaststoring.

Zoals HollywoodLife voor het eerst meldde, begon de Calvin Klein-fotoshoot van de Kardashian-Jenners op een zure, niet nadat Kourtney een mysterieus merkteken op Khloé's ondergoed ontdekte, waarvan zij concludeerde dat het een plasvlek was. "Ik denk dat je een plasvlek hebt, " zei ze tegen zwangere Khloé.

MEER: De definitieve gids voor elk van de Tattoos van Kardashian-Jenners

Dat is het moment waarop het hele gezin er ook plezier aan beleefde. Nadat de zoon van Kourtney, Mason, vroeg of Khloé's "water brak", raadde Kim aan om een ​​föhn te gebruiken om van de vlek af te komen. "Laten we het gewoon opblazen, " zei ze. Maar voordat ze het konden uitproberen, begonnen Mason en Scott te zingen, 'KoKo plaste in haar ondergoed!', Toen het hele gezin in lachen uitbarstte.

MEER: Hoe elk van de kasten van Kardashian-Jenner er uit ziet

Zo bruut als ze zijn, vertellen zussen elkaar tenminste de waarheid.