Kourtney Kardashian's 'Detox Water' werd ontkend door een voedingsdeskundige

 
Anonim

door Katie Stanovick 5 maanden geleden

Foto: Getty Images

De Kardashian-Jenner-clan geeft zijn kennis graag uit aan loyale fans. Helaas rechtvaardigen enkele van hun insidergeheimen een beetje meer fact-checking dan andere. Voorbeeld: zeker, we zullen ernaar luisteren suggereren welke work-outs te doen zijn in de badkamer en hun favoriete make-updoekjes voor drogisterijen delen, maar we zullen nooit ingaan op de onzin-claim dat lollipops kunnen helpen met gewichtsverlies. Hoewel sommige KarJenner-tips beter overkomen dan andere, krijgen ze altijd veel aandacht.

Een die op dit moment veel geroezemoes krijgt: Kourtney Kardashian 's waterontgiftingsrecept, waarschijnlijk omdat het supereenvoudig en toch effectief klinkt. Maar voordat je de ingrediënten in je water gaat mengen, heeft Bravo TV wat gegraven en ontdekt dat de detox niet helemaal werkt zoals jij, of Kourt, dacht dat het wel werkte.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hrush sneed Larsa uit

Een bericht gedeeld door Courtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Het detox-water, dat de 39-jarige beschrijft op haar app, is gemaakt van water, een halve komkommer, een halve citroen, verse gemberwortel, een hele limoen, 10 tot 12 verse muntblaadjes en een snuifje Himalayazout . Ze kreeg het idee na onderzoek gedaan te hebben naar de voordelen van water en ontdekte dat "acht tot twaalf ons water met verse citroen 's ochtends helpt om je stofwisseling op gang te brengen en je lichaam te ontgiften."

Ondertussen werken de munt en gember als boosters voor je immuunsysteem. Nadat alles was gemengd, vond Kardashian de smaak van de ingrediënten zo leuk dat ze het de hele dag door bleef drinken. Ta-da, haar detoxwater was geboren.

MEER: Het Detox-dieet van Hailey Baldwin werkt duidelijk, maar is het gezond?

Hoe goed ontgiften doet het eigenlijk allemaal, hoe goed dat ook klinkt? Bravo TV zocht een deskundig advies van geregistreerde diëtiste en voedingsdeskundige Tara Condell, die zegt dat dit brouwsel uw lichaam niet meer zal helpen ontgiften dan gewoon water. "[Kourtney] moedigt mensen aan meer water te drinken, wat altijd goed is, maar er is echt geen quick-fix detox", zegt Condell. Echte ontgifting vindt plaats wanneer u "vezels eet, water drinkt en goed slaapt. Laat dan je lever, die je detox-krachtcentrale is, al het vuile werk doen, "zegt ze.

MEER: Detox Thee aangesloten door beroemdheden kan een onbedoelde zwangerschap veroorzaken

Hoewel Condell zegt dat natuurlijk water zonder toevoegingen "100 procent" de nummer één gezondste drank is om te drinken, laat ze het mengsel van Kardashian niet helemaal kloppen. Omdat het zo lekker smaakt en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zal het geen schade aanrichten en kunnen het zelfs mensen ertoe aanzetten meer water te drinken op de lange termijn.

Kardashian heeft minstens één ding goed en dat is het belang van hydratatie kennen. Dus, als je iemand bent die de snoozy smaak van H2O haat, kan dit de moeite waard zijn om het toch te proberen.