The Knot and Philosophy Create The Ultimate Wedding Gift

 
Anonim

door Jessica 9 jaar geleden

Misschien ben je op zoek naar het perfecte gastvrouw cadeau, maar hier is er een om in gedachten te houden voor winterbruiloften. De knoop en filosofie hebben zich verenigd om "Tying The Knot", het ultieme bruidsgeschenk voor de feestdagen, te creëren! Het co-branded product markeert een primeur voor filosofie en heeft een inspirerende boodschap voor de bruid en een nieuwe filosofie die uitsluitend voor de set is gemaakt: je moet van jezelf houden voordat je van een ander kunt houden . De cadeauset is verkrijgbaar voor $ 100 en bevat negen prachtige producten; een gezichtsreiniger, verstevigende lichaamsemulsie, badgel, spraygeur, vochtinbrengende crème, microdelivery peelpads, oogcrème, lippenbalsem en exfoliërende lip scrub. Alles wat een bruid nodig heeft om zich mooi en mooi te voelen.

Als dat niet genoeg goeds voor je is, lanceert The Knot ook een interactieve Wedding Day Hope Sweepstakes in samenwerking met Viceroy Anguilla Resort & Residences ter waarde van meer dan $ 10.000. Brides-to-be zullen in staat zijn om anoniem hun unieke hoop en dromen op de website van The Knot te plaatsen zodat iedereen ze kan zien! Degenen die meedoen, worden automatisch ingeschreven om de hoofdprijs van een luxe huwelijksreis te winnen!

Ga naar TheKnot.com, koop de nieuwe filosofie Tying The Knot-cadeau, vertel je vriend over de sweepstakes en laat haar weten dat ze jouw cadeau nodig heeft tijdens haar huwelijksreis! Het is net zoiets als twee geschenken te geven voor de prijs van één

.