KimYe heeft de baby North West genoemd: 5 manieren om ervoor te zorgen dat ze opgroeit met richting

 
Anonim

door Perrie Samotin 5 jaar geleden

Foto via FameFlynet

"Met ouders als deze, zal Noord-West nog steeds richtingloos groeien!" Ba-dum ching.

Ja, we kwamen helemaal alleen met dat juweeltje na het lezen van het verslag van afgelopen nacht dat Kim Kardashian en Kanye West hun babymeisje Kaidence niet hebben genoemd, maar eerder North West, of Nori in het kort.

Hoewel we niet zeker weten wat erger is - omdat we vernoemd zijn naar navigatiepunten of een bijnaam die ons hongerig maakt naar sushi, is één ding zeker: deze baby - en haar naam - zal nog jarenlang in de openbaarheid zijn. Het is dus natuurlijk dat we begonnen na te denken over manieren waarop ze haar naamgenoot kan waarmaken. Ze zou een eigenzinnige handtekening kunnen aannemen als ze ouder wordt, alsof ze alleen rond kaarten of zoiets draagt, of ze kan door het leven gaan met een sterk richtingsgevoel. Hieronder een paar dingen die KimYe moet doen om ervoor te zorgen dat North West opgroeit en precies dat doet.

1. Laat de baby thuis. Voor een lange tijd.
Vorige maand meldde Kim en Kanye dat ze in de voetsporen van Beyonce en Jay-Z wilden volgen en met de pasgeborene op pad gingen terwijl West zijn nieuwe album promootte. Dit is natuurlijk om vele redenen een hopeloos idee, maar het feit blijft dat Yeezus goed is, maar het is niet zo goed dat het het eerste echte ding moet zijn dat een baby hoort wanneer het in deze wereld komt. Hetzelfde geldt voor Paris Fashion Week, omdat we aannemen dat de baby waarschijnlijk grotere dingen in haar hoofd heeft (dat wil zeggen, eten, huilen, projectiel overgeven) dan de herfstcollectie van Riccardo Tisci . Alhoewel, de jury is daar nog steeds niet over uit.

2 . Wacht even voor de ultieme endorsement deal.
Northwest airlines zijn failliet, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken, maar we zijn er zeker van dat er nog veel andere Noord-startende bedrijven zullen opbellen. Maar als KimYe echt slim zou zijn, zouden ze landen als Oregon, Washington, Idaho, Montana en Wyoming, oftewel het Amerikaanse noordwesten, pushen om een ​​coalitie te vormen en hun dochter officieel als officieel gezicht van het toerisme te benoemen.

3. Laat The North Face alleen.
Je weet dat het slechts een kwestie van tijd is voordat we Kanye een fleece of een T-shirt van het outdoor-label zien dragen met een foto van de baby die direct onder het logo is geplaatst.

4. Neem dit motto aan: geen Céline vóór 18.
Kim's tienerzusjes Kendall en Kylie plaatsten een spervuur ​​van Instagram-foto's met de nieuwe $ 2, 500 Céline-tassen die ze vorig jaar kerst hadden, maar we denken dat Kim en Kanye erop staan ​​dat een tiener ten noorden alleen rondzeilt met Jansport-rugzakken of FEED totdat ze het zich kan veroorloven om een ​​Céline te kopen.

5. Houd haar om belangrijke redenen weg bij grootmoeder Kris Jenner.
Als het aan Kris lag, zou baby North de jongste deelnemer ooit zijn in "Dancing with the Stars" ("Het is verbazingwekkend hoe snel 1-jarigen de Pasa Doble oppikken als lopen geen echt probleem is!"), haar eigen lijn van luier-uitslagproducten hebben, en leren om de trommels te spelen zodat kan zij met Mason en Penelope Disick samenwerken en een familiepopmuziekgroep vormen, die duidelijk op een nieuwe E zal worden gedocumenteerd! realityshow.

Daar heb je het. Hier is de komende jaren en het zien hoe Noord-West zal blijken onder de zorgvuldige begeleiding van haar super bescheiden, nederige, schijnbaar minachtende familie!

MEER:
Kim Kardashian heeft een babymeisje: 5 scenario's die wel of niet kunnen optreden
Strange But True: A Naked Pregnant Sculpture of Kim Kardashian Unfuliled